איך מתארגנים ליציאה בערב עם תינוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בשבת בערב אנחנו הולכים לחמותי (

12 תגובות
עמוד 1
  • ממי שכולם כולל גיסתך, יכנסו לתחת ויצאו מצופים!!!!!!!!!!!!
    קחי איתך בקבוק ומנה של מטרנה. זה החלב שלו. מי שחרא לה בנשמה מזה שלא תסתכל!

להלביש 2 שכבות. והשנייה שתהיה פליז או פוטר חם. מעל מעיל כזה עם רגליים וכובע חם. שתוכלו לקלף אותו בבית.

לבוא בשביל שעה בלבד......???????

• את צודקת
    למה אני צריכה בכלל להתבייש?
    ועוד בפני האנשים האלו

• קודם כל על תספרי אף אחד שילכו לעזאזל המכשפות
    [/center]
  • מאמי, אני קוראת את ההודעות שלך, חלקן לחוצות בטירוף וחלקן פחות
    מה שכן אני יכולה להגיד שאת מקסימה אבל את חייבת להשתחרר!! תפסיקי לספור מה אומרים ומה יגידו ואיך יגידו
    זה התינוק שלך ואת יודעת מה טוב בשבילו ובשבילך ואם לא מסתדר להניק אז לא קרה כלום את עדיין אמא מדהימה!
    אם נדבר גלויות, אני לא מתכוונת להניק אבל עוד מוקדם לצאת בהצהרות ויש לי זמן לחשוב על זה...
    אזז גם אם גיסתך תראה אותך וגם אם היא תעשה פרצןף או תזרוק מילה אל תתייחסי! אל תתני להם דין וחשבון!!! ודבר נוסף, אל תקבעי מראש מתי אתם חוזרים אולי יהיה לכם נחמד וזה ימשך יותר אז יותר טוב.
  • בכל מקרה לקחת מטרנה, אי אפשר לדעת מתי הוא יהיה רעב ככה שעדיף לא לקחת סיכונים
    לגבי לבוש - או שכבה או 2 דקות ומעל שכבה חמה פוטר/פליז
    כמובן כובע ומעיל, ושמיכה חמה למקרה שיהיה קר אצל ההורים של בעלך

הכי חשוב - תהני למרות הכל!
  • שילכו קיבינימט!!!!!!!
    תעשי מה שטוב לך
    שגיסתך תחפש מטמון בתחת!
    שגיסך יחפש את גיסתך!
    וחמתך... טוב... אני מצנזרת את עצמי!!!!

• נשמה דיי לספור אנשים!!!!!!!!!
    ודיי להיות כזו לחוצה
  • אני ממש לא מבינה מה הבעיה פה! אז את לא מניקה ו...? זה עיניין רק שלך ואין לאף אחד זכות להתערב! אני גם מאוד בעד הנקה, אם זה מסתדר סבבה, אבל אם זה גורם לאמא להיות עצבנית או טרודה כל היום הכי טוב זה לעבור לתחליף!

שימי פס על כולם, קחי לך מחלק מנות עם מטרנה ואם יש צורך תתני לו, אני בטוחה שהוא בעדיפות ראשונה ואת לא צריכה לחשוב מה יגידו.

רותי
  • בלי שאת כתבת אני כבר מדמיינת בראש את מה שאת דמיינת !
    האמת שימי על כולם אחד גדול !!! מי שלא נאה לו שלא יסתכל מה את נותנת לילד שלך ! ואני אישית לא הייתי נותנת נשק לחמותך ככה בחינם שבעלך ידבר איתה ויספר לה על המצוקה שלך , אל תתני לה את התענוג , תלכי עם ראש מורם ! הנקה לא הנקה זה לא המהות באמהות !!! תפנימי !!! יכולה להיות אמא מניקה אך מזניחה ,ויכולה להיות אמא נותנת בקבוק ומדהימה אין קשר בין הדברים!!! את בתקופה רגישה , כואב לך עדיין על ההנקה , תתאבלי , תתאכזבי , תבכי , מותר לך ! זה שלך ! אבל אל תתחרטי אף פעם ! את עושה מה שטוב לך ולבן שלך וזו התשובה שצריכה להיות לך בשלוף בלי הסברים בלי דין ודיין , בלי בכלל להכנס לשום נקודה , פשוט ככה בגאווה רבה !!! מה שטוב לי ולבן שלי !!!! תנגני את זה בראש שלך !!! שוב ושוב !
  • אם את רוצה להמנע מכל ההערות העוקצניות
    מה שאני הייתי עושה במקומך (וקרה לי אותו דבר כי חמותי לא אהבה שאני לא מניקה את עופרי

• היום יש בי שלווה,נינוחות וביטחון לגבי המטרנה..
    זה מה יש עם ההנקה-החלקית שלי, שאני חייבת מטרנה..

את מזכירה לי סיפור,שאני פשוט בושה בעצמי..
    לאחר הלידה של נעמוש

• קודם כל לגבי אשתו של גיסך שתלך קיבינימט ובגללה הילד שלך לא ישאר רעב
    תסבירי לה יפה שאת מאוד מעריכה א המסירות נפש שלה על ההנקה,אבל לכל אמא יש את הפלוסים שלה,ודבר שלה לא הולך-את דווקא מסתדרת טוב,
    ושאם לא הולך לך בהנקה -את עדיין האמא המושלמת...

לגבי חמותך,בואי אני יגלה לך טריק,שהוא זה שהציל אותי אחת ולתמיד מחמותי שהיתה רודפת עם אוכל ומתעצבנת כשאני הקפדתי על שעות ארוחה מסודרות
    כל פעם שהילד היה בוכה היא היתה מתחילה לדחוף לו אוכל.

העניין הוא כזה,
    עוד לפני שהילד צורח,ככה כשאת מגיעה והכל רגוע,שבי לידה ותשחקי אותה כאילו את משתפת אותה.
    תגידי לה שהיית השבוע אצל הרופא והוא בדק את הילד ואמר שכנראה אנחנו מעמיסים על הילד הרבה אוכל,תתחילי לחרטט כמה שהוא אמר לך שזה מסוכן,מרחיב להם את הקיבה,גורם להם לפלוט הרבה,לריפלוקס מכל הפליטות,בקיצור תבהירי לה טוב את העובדה שאת באמת "מסכימה" עם הדרך שלה "ובטוחה" שהיא הכי טובה-לדחוף אוכל,וממש "התפלאת" מה שהרופא אמר..
    אבל כנראה שהילד רגיש והדבר שיעזור לו מאוד זה שעות אוכל מסודרות..
    מבטיחה לך שהיא לא תתערב לך יותר בחיים,והיא זאת שתתחיל לעמוד לך עם השעון לספור את השעות..

אצלי בכל זאת זה עבד מעולה
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה