אולי...אולי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשתעבור הדלקת אני אנסה לחזור להניק?
    ממש ממש קשה לי

7 תגובות
עמוד 1
  • איפה הדלקת? ואת מטופלת באנטביוטיקה?

לא מכירה את הסיפור למה הפסקת להניק

• גם לי בהתחלה היה קשה להפסיק אבל מה נעשה ניסיתי ולא הצלחתי אז עברתי לתמל...

את חייבת להפסיק על האחרות. מה נעשה יש כלה שזה בא להן בקלות והן מצליחות יותר זמן ויש כאלה שלא כמונו.

אני סבלתי מאוד מכאבים וגודש ולאט לאט זה נגמר ולא היה לי מה לתת לנועם אז עברתי לתמ״ל.

בנתחלה בכיתי הרגשתי חרא אמא הייתי שומעת רק זאת מניקה וזאת מניקה ורק אני לא... אבל הבנתי שכל אחת זה אחרת ואם הילד שלי רגוע ושמח ואוכל טוב זה מה שחשוב לי ולא חשוב לי איך העיקר שהוא אוכל ושבע. זה מה שעניין אותי

• קודם תטפלי בדלקת אם אחרי זה תרצי לנסות לחזור להניק אז תנסי
  • הכי טוב שתתייעצי עם הרופא,
    הנקה זה חשוב אבל אמא בריאה חשוב יותר.

• אפשר לנסות אם ישאר לך ... אבל את תצטרכי להחזיר
    את התפוקה שוב. זה יכול להיות כאב ראש... כאילו מה זה יהיה הנקה
    כל כמה זמן? יהיה לך כוח?
    אפשרי להחזיר בגדול. אבל תצטרכי הרבה סבלנות וכוח ועזרה...
    ובלי עצבים של חמים למיניהם.

נראה לי אולי להוסיף לו חלב אם לא בתור מנה,
    בתור תרופה, מנת נוגדנים. לשלב כמו שמרווה עושה.
    ואם ככה בטבעי תגדל הכמות אז שתגדל אולי תגיעי למנה.
    לא חושבת שכדאי ליהיות באטרף להחזיר מלא חלב בזמן קצר
    במיוחד אחרי דלקת..
    שיצא כמה שיצא בלי לחץ. אם תרצי לחזור.

אם לא תרצי לחזור, תמיד יש ילד שני חח
  • מיצ,צדקת בול!

תיראי,גולי,היום למשל שירה ישנה 5 שעות (חמסהההה, היא תינוקת מאוד רגועה ובעיקר ישנה) ואח"כ המטפלת של אחה"צ הגיעה..אז את מסכימה איתי,שאין לי גם כך רצף של הנקה..האורח-חיים שלי הוא כזה,שאם שירה מתעוררת בול לפני היציאה לאסוף את נעמוש מהגן,אז אתן מטרנה לעיתים (אתחיל ארוחה הכוונה עם תמ"ל ולא עם הנקה אפילו).
    אני מאוד ספורדית בהנקה,נותנת מתי שבא לי..וגם אני כשהתעצבנתי על חמותי,שירה אפילו לא-נצמדה לפיטמה מרוב שלא היה כלום..

יש לי תחושה שכזאת..תסיימי עם הדלקת..תלחצי מעט ותראי טיפות שכאלו,תצמידי לפה של ליהוא..שיהיו לו ככה טיפות-נוגדנים ליום..ברמה-היומיומית..

מבחינתי גם 20 סיסי שאוב,זאת מנת-נוגדנים..
    להגיד לך שאני לא-משוגעת על ציצי,הנקה,אז הכי בעולם,אך אני גם ריאלית ופרקטית..חשוב לי להישאר מפוכחת ולתמרן בין כל המישורים בהצלחה!

• מסכימה מאוד עם מיצי ומרווה.
    אני משלבת, נותנת לו בקבוק שאוב בבוקר, על היום סימילאק, ובערב עוד בקבוק שאוב.
    הכי חושב שאת תהיי בריאה כדי שתהיי אמא חזקה ותוכלי לגדל את הילד -
    לא להתאבד על זה!
    הכי חשוב זה החודשיים הראשונים. הוא קיבל את מה שהוא צריך מחלב אם שאין בתמל. כמו למשל נוגדנים וכאלה......

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה