אוף אני ממש מבואסת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר בבוקר יש מסיבת חנוכה של אוריקי ואני אאלץ לקחת את סתיו איתי

[email protected]

פייס: ortal_hori
30 תגובות
עמוד 1

• בת כמה היא?
    אם היא ממש קטנה תנסי לתכנן את זה כך שהיא תישן באותו זמן, שימי אותה בעגלה מחוץ לכיתה ותשבי בכניסה, ליד..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• חשבתי להתקשר, אבל גולן אומר לי שזה מיותר ולא יעזור בכלום

גם ככה זה הזמן שהיא ישנה, השבוע היתה היומולדת של אור והיא ישנה כל המסיבה כמו בון בון......הגיוני שתישן, ואם לא? זה יהיה פדיחה אבל אין לי ברירות אחרות

[email protected]

• מתי בדיוק המסיבה ? רוצה להביא אותה אלי ?
  • סליחה אבל חוצפה להגיד לך ככה מפורשות לא להביא. מה המטרה?לגרום לך להרגשה רעה? ברור שכל הורה היה רוצה לבוא ולהיות עם הילד שלו במאה אחוז תשומת לב ..מה לעשות שיש תינוקות ואמהות בחופשת לידה ותינוקת צמודה שיונקת. אני מיד הייתי סותמת לגננת את הפה. אצלינו היו 2 אמהות שבאו עם תינוקות קטנים והיה ממש בסדר. היה שקט

וכן תתקשרי ותבהירי לה שהיא יונקת בלעדית ואתן לא נפרדות. וזהו
  • גם בגן של טליה הייתה היום מסיבה והגננת רשמה במפורש בלי אחים,
    ורק הורה מלווה אחד, מחוסר מקום......

אני בעצמי ספרתי לפחות 6 עגלות עם קטנטנים, והיו עוד אחים בלי עגלות.
    והשוס הגדול שבאו כמה זוגות אמא ואבא, והשיא שהייתה אחת שהביאה
    את בעלה וחמותה

• זה כמו שבהזמנה למסיבת חנוכה אצל ניצן הגננת כתבה בענק: לא להביא תינוקות.
    ואני אמרתי טוב שהיא לא כתבה: אמא של ניצן אל תביאי את זוהר
  • עם כל הכבוד לגן יש אילוצים, אור באמת לא אשמה ואין סיבה שהיא לא תגיע למסיבה...
    לא כל ההורים חופשיים ביום שישי, תינוקת בת חודש לא זורקים....
    בקיצור - שיתמודדו....
    (באמת שאני מעדיפה להקשיב לבקשות הצוות אבל יש מיקרים שאין בהם מנוס....)

• אורטלוש
  • ומה היא תעשה? היא תעיף אותך מהמסיבה? לא נראה לי, בכל מסיבה כותבים לא להביא אחים ובסופו של דבר מגיע כל המשפחה כולל דודות ודודים מדרגה רביעית!!!

אני נזכרתי ששנה שעברה יונתן אמר לי שאני לא יכולה להגיע למסיבה שלו כי אמרו לא להביא תינוקות (מה לעשות שהתינוק היה בילט אין?
  • הצלחתן לעודד אותי

תודה נשמות11

[email protected]

• מאמי אני עוסקת בחינוך
    כל דנה מבקשים לא להביא אחים
    כל שנה מביאים

• תבואי למסיבה תגידי לגננת ניסיתי לארגן ביביסיטר לתינוקת
    ולא מצאתי ...זהו יעבור לה ויעבור לך
  • איזו חוצפה מצידה
  • איזה מבאס זה שאין לך איפה להשאיר אותה.
    אצלנו תמיד אומריים שהמסיבות להורים בלבד ,אבל אף פעם אף אחד לא אמר משהו שבאו עם אחים קטנים
  • הבנות כבר אמרו הכל!
    נשאר לי לאחל הנאה במסיבה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • היא ביקשה כי זה המצב האופטימלי
    מה לעשות שלא תמיד יש לנו את הרצוי?
    אני בטוחה שהיית רוצה ללבוא איתה לבד אבל זה מה יש
    ואין שום סיבה שהיא תפסיד בגלל זה מסיבה או שאת לא תבואי
    הייתי לוקחת אותה בלי לחשוב בכלל

• [email protected]

• מצוין!!!!!!!!
    אני רוצה להגיד לך שממש ישב לי הלב הדרישה הזו שלהם עם הפרצופים, נכון שלאור מגיע את כל אמא שלה אבל לשים אותך במצב של נקיפות מצפון וחוסר נעימות בגלל שיש לך תינוק ובעל שעובד ולא יכול לקחת יום חופש זה פשוט לא יפה!!!!!!!!!!!
    אני יודעת שתמיד מבקשים בגנים להגיע בלי אחים, אני יודעת שלא כולם יכולים לעמוד ב"גזירה" הזו אין מה לעשות, לא כולם יכולים להשאיר עם בייביסיטר או עם סבים כל אחד מסיבותיו הוא, כל אחד רוצה את הטוב ביותר עבור ילדו (לפעמים בגנים חושבים שרק הם מסתכלים על טובת הילד) מעבר לטובת הילד יש את טובת המשפחה, מישהו צריך לראות את התמונה הרחבה ולהחליט מה לעשות על פיה...

• ענבר = את ממש ממש צודקת....

[email protected]

• זה אומנם כבר אחרי המסיבה, אבל שיקפצו זו תינוקת בת חודש -מה היא תעשה תרקוד ותפריע??? מקסימום תרצה ציצי
  • תמיייי

[email protected]

• איזו גננת פקצה. מזל שהיא פה לתת הנחיות מה לעשות אם תינוק בוכה

• אני שמחה שהכל הסתדר לטובה
  • אני שמחה לקרוא שהסתדרת.
    ומחזקת מאוד את מה שענבר כתבה.

• זאת חוצפה בכלל להגיד דבר כזה תקחי את התינוקת את לא חייבת הסברים למה ומי מה היא תעשה תוציא אותך מהמסיבה? לא. אני עוד לא שמעתי מזל שלי לא קרה דבר כזה הייתי עונה יפה לגננת החוצפנית הזאת.
  • שמחה שהלכת ועוד יותר שמחה שסתיו לא עשתה בעיות

• הי
    אני גם מבקשת לא להביא אחים, אבל תינוקות זה ממש שטוית.

הכי חשוב שנהנתן!

חג שמייח
  • אם אין ברירה אז אין ברירה...
    תביאי אותה רק תדאגי שהיא תהיה שבעה ורגועה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה