-
היא ראתה אותו יוצא ולא עשתה כלום
-
הילד יצא מהגן???
-
בא לי לעשות "העתק-הדבק" לתגובה של שולי
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
-
אם אחרי המחדל שהוא ברח מהגן לא נועלים את השער, דווקא הייתי פונה לעיתון מקומי.
אפשר אולי לשים כזה קודן? ככה זה לא יטרטר את הסייעת.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
יש לזה הרבה פתרונות יצירתיים. כל גן במדינת ישראל נתקל באותה בעיה בדיוק. וכולם מוצאים שיטה. איכשהו רק המנהלת שלכם לא מצליחה למצואא פתרון.
אפשר קודן, אפשר סתם כפתור אלקטרוני שפותח וממוקם גבוה.
אצלינו גם הדלת של הגן הראשית וגם השער די כבדים. ילד לא יכול לפתוח בעצמו.
וגם הורידו את הידית של השער מבפנים ורק אפשר לתפוס אותו מלמעלה ולמשוך.
אפילו לי זה טיפה גבוה.
זה לא משנה מה הפתרון שלא ישגע את הגננות. לא חסר, אם רוצים. הבעיה היא שאצלכן לא כל כך רוצים.
הבוקר התקשרתי אליה שוב ואמרתי לה שוב שאני מאוד כועסת. אם אחרי חנוכה אני רואה שעדיין אני באה ב7:35 והשער פתוח (כמו היום) אני אפנה לפיקוח.
אני בתחושה שלי הם התיחסו לזה בצורה מאוד בינונית. אמרו לי זה חמור ובלה בלה אבל בתכלס לדעתי היא לא באמת הורתה להם לסגור את השער.
קודן בשער זה הרעיון הכי טוב הבעיה היא תקציב לדברים האלה ולא יודעת אם זה בראש מעיניהם. האמת? לא מזיז לי. העיקר שהשער יהיה סגור. הסיעעת כבר תתלונן ואז אולי יעשו קודן. היא גם הבטיחה שתעשה שלט על השער שמורה להורים לסגור את השער ביציאה מהגן. חסר לה שלא תעשה את זה!
-
לא הייתי עוברת על זה בשקט .. ולא מעניין אותי אם יש תקציב או לא הייתי הולכת לעירייה /מועצה ומסבירה להם את החומרה ..
מקווה שאחרי חופשת החנוכה כן יעשו משהו
-
זה לא בסדר.
אצלנו פתרו את העניין עם "שמרגן" בכל גן בו אין שומר (שומרים יש רק באשכולות גנים) מגיע כל בוקר מישהו קבוע ואחרי שהסייעת פותחת את הגן הוא עושה סיור בחצר הגן ואז עומד בשער משעה 7:30 עד 9:00 שכרו משולם ע"י העירייה כך הסייעות והגננות יכולות לקבל את הילדים בלי לחץ של פתיחת השער ויש מישהו בשער.
בגן של מעין יש שמרגנית מאוד מתוקה, מברכת כל ילד בבוקר טוב, מחליפה מילה-שתיים עם ההורה, .... זה מאוד נעים להגיע ככה לגן....
בנות - מדובר על ישוב כפרי כך שבעיקרון ילדים מסתובבים לבד אבל בזמן הזה כשנ\הוא אמור להיות באחריות הגן זה ממש ממש לא תקין!!!!!!!!!
-
אני אוצה לספר לך ששנה שעברה היה בגן של ליאל גם ילד שעשה בעיות וניסה לברוח והכל היה סגור ונעול, הסייעת ביקשה לכל הורה שיוצא לנעול את השער והיא בעצמה הייתה נועלת את הדלת של הגן, אז מה? הסייעת אצלכם צריכה לקום כל רגע, ממש מסכנה!
לפי דעתי זו חוצפה שהיא נתנה לו לצאת ולא עשתה כלום, ברגע שהילד מגיע לגן הוא באחריות בלעדית של הגן ואם היה קורה לו משהו (חס וחלילה) הסייעת הייתה אוכלת אותה ובגדול!!!! לא נעים לי להגיד אבל היא ממש מטומטמת! תטפלי בזה ואל תעברי את זה לסדר היום!
רותי
-
נתתי הזמנות אחת בזה שהתקשרת אליה הבוקר. בזה היא הבינה שאני לא מחליקה. לפעמים אנשים בודקים אותך. בוא ננסה אולי היא ביקשה אבל לא תשים לב. אז הבוקר היא ראתה שאני שמה לב!
אחרי חנוכה מספיק שביון הראשון הגן לא יהיה נעול אני מתקשרת גם לפיקוח של משרד החינוך והאמת? רעיון טוב לפנות גם למועצה.
ענבר אמנם אנחנו ישוב אבל שחר עדיין קטן לטעמי להסתובב לבד. אנשים נוסעים מהר ולא תמיד שמים לב לילד הקטן בשביל ככה שזה מסוכן בכ"ז...
-
אני ממש לא חושבת שזה תקין באיזה שהוא קנה מידה
לגמרי לא.
-
אני רק רוצה להגיד שהסייעת לא! טיפלה בזה! להתקשר לגננת ולהודיע שברח לה יחד זה לא טיפול. זה כסת״ח. ובנפרד מעניין הדלת, אני הייתי דורשת שגם הסייעת תטופל.
זה נכון שחשוב שזה לא יקרה שנית, אבל אני לא הייתי מעבירה את זה שזה קרה לילד הפרטי שלי.
-
ככה זה ביישובים, בית ז-ו-נ-ו-ת אחד גדול ורשלני
ילדים מתרוצצים בכבישים כאילו אין מחר ולא פעם היו מקרים מיותרים של דריסת ילדים קטנים
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
אורטל אני מסתמכת על הקב"ה
-
זה בהחלט לא תקין
-
אני לא מסכימה עם מה שאמרת לגבי שהסייעת הייתה בגן עם עוד ילדים ולא יכלה לצאת ולתפוס את שחר! הרי אם היא הייתה קמה מהכיסא ורצה אליו אני בטוחה שהיא הייתה מצליחה לתפוס אותו לפחות ליד השער של הגן! וכמה כבר ילדים יש ב- 7:45? אני מגיע בשעות כאלה לגן ובדרך כלל ריק, לא יודעת איך אצלכם אבל לסכן חיים של ילד בגלל שלושה ילדים זה ממש לא נראה לי!
ואני שכחתי באיזה ישוב את גרה, או שאולי זה סודי ואף פעם לא אמרת
-
עם כל הכבוד לו, ויש כבוד, גם אלו שנהרגו בקרית מלאכי הסתמכו על הקב"ה ולא ירדו לממ"ד.....
"ונשמרתם לנפשותיכם" זה לא בגדר מליצה
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
רותי אני אתאר לך איך עזבתי את שחר ומה כנראה קרה. הגענו בבוקר כרגיל שחר בוכה וקצת משתולל והיה צריך להפעיל מעט כוח כדי שהוא ילך איתי. את יודעת כמו להוביל אותו כזה... נכנסנו לגן הילד צורח לאאאאאא רוצה הביתהההההה דמעות גדולות בועט ברגליים. טוב כמו בכל בוקר העברתי אותו לסייעת (ספציפית אותו בוקר זו הסייעת המחליפה) היא כמובן מחזיקה אותו והוא צורח ובועט. לא נעים. יצאתי מהגן סגרתי את הדלת. יצאתי מהשער שכמובן פתוח ונסעתי. מה שככל הנראה קרה זה שהיא הורידה אותו באיזשהו שלב בד"כ יש לו איזו פינה בבוקר שם הוא נרגע. ואז הוא חמק ממנה פתח את הדלת וברח! פשוט ככה. אני בטוחה שהיא יצאה אחריו עד השער או קצת החוצה ממנו אבל שחר רץ מהר והוא מאוד זריז (אפרופו סקר כשרונות מיוחדים). ואז היא כנראה חזרה לגן והריה טלפון לגננת. היא ממש לא ישבה על כסא וקראה לו "אל תברח" נו היא לא חיה בסרט עד כדי כך.
אצלנו הגן מתמלא מאוד מהר הילדים מגיעים מוקדם כי כולם יוצאים לעבודה. לפעמים אני מגיעה לגן חושבת אנחנו ראשונים ומגלה שיש כבר כמה ילדים.
תגידי, אם היו בורחים לה שלשת הילדים בגלל שהיא יצאה אחריו. מה אז? זה ילדים זו בעיה.
-
אורטל בגלל זה יש ונשמרתם לנפושתיכם. מי שנהרג בקרית מלאכי לא סמך על הקב"ה אלא על עצמו כנראה. זה שהיה להם כיפה על הראש לא אומר כלום. אבל זה לחלוטין ולגמרי דיון אחר!
-
זה בהחלט חמור!
ובמקרים כאלה אני נוהגת לנעול את הדלת של הגן עד שהילד נרגע כי אני יודעת שיש מצב (גם אם קלוש ואפילו אפסי) שינסו לצאת החוצה.
וכן, אם הילדים היו רואים את הסייעת רצה החוצה ייתכן מאוד שאחד או יותר היו מנסים לרוץ אחריה....
אבל איך היא ידעה לאן הוא רץ?
אגב, דווקא אולי בגלל בחירות היו מטפלים בזה... כדי להראות שהם מזיזים דברים.
תמר
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
-
חמור ביותר
-
לא תקין ועצוב מאד
יש תקני ונהלי בטיחות אנ אפשר להעלים עין
אם היא לבד בגן השער חייב להיות נ ע ו ל גם אם זה אומר שתקום ותפתח
או שיעשו שער עם קוד
מזה הראש קטן הזה?? מזל שזה נגמר ככה!!!
ולמה זה מעניין ילדים אחרים? סליחה. אבל זה הילד שלך וזה מה שחשוב לך
וזכותך לדאוג אך ורק לאינטרסים שלו ולא יוכל להיות שילד בורח מהגן
גם לגבי הגן וגם לגבי המצב שהילד הגיע אליו
-
זה מזכיר לי שגם יותם לא מזמן יצא מהגן לבד, לא רץ פשוט התחמק
- מזל שהשארתי אותו בוכה, אז התחבאתי מחוץ לגן כדי לשמוע אם הוא נרגע ופתאום ראיתי אותו יוצא ושמעתי את הגננת שואלת באדישות איפה יותם