הדברים הקטנים הם הכי מעצבנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואי אני קרבית היום.... יש ימים כאלה

11 תגובות
עמוד 1
  • אני מתה על זה ששואלים את הילד שאלה וההערה בעצם מכוונת אלייך
  • מוכר ביותר ...
  • יש לי מלא על אבא שלי!!!!
    ביום שישי במלחמה בעלי היה במילואים והיינו אני ושני הבנים אצלם לארוחה.
    הילדים שיחקו וראו פרפר לילה קטן.
    אז אבא שלי הגאון אומר להם ״זה פרפר שאוכל ילדים״...למה???? לא מספיק הם לחוצים מהאזעקות ומזה שאבא שלהם נקרא פתאום למילואים????
    יש עוד...
  • יואווו איזה מפגרתתתתתתתתת

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • ואווווו איזה מעצבן זה
  • האמת שכרגע אין לי משהו על המשפחה שלי...

אבל השבוע אחד האבות הביא את הילדה לגן והיא לבשה מכנס ארוך דק שכבר ממש קצר עליה (כנראה משנה שעברה) והוא לגמרי 3/4. באותו יום היה ממש קר ומכיוון והם כל הזמן מלבישים אותה בבגדים שקטנים עליה, באותו יום ציינתי שכבר קצת קר והמכנס קצר. האבא, שלבש מעיל מחמם, אמר "לא כ"כ קר היום"
  • ואי עשה לי קצת עצוב הסיפור
    מסכנה
    הייתי מציעה לו לשים לה מכנס מחמם מהספייר שבארונית של הבת שלי אם היא היה בגן עם גאיה
  • שסיפרנו לחמתי שאני בהריון (בהריון הראשון) היא ישר אמרה : אני מקווה שזו בת, אני לא אוהבת בנים
  • איזה יציאות מפגרות יש לאנשים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה כן...אבל שוב חחחחחחחחחחחחח עוקצנית חמותך

האמת...כל החליפות עם הדמויות...אשכרה נראות פיג"מות
  • יום שישי האחרון.חמתי מתארחת אצלנו.
    רוני-בואי נעשה לך קוקו (לילדה 4 וחצי שערות), אוספת לה את השיער.הו, עכשיו את יפה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה