אופטימיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת כאן על התלבטויות של אמהות רבות לגבי תחליפי חלב וכולן מדברות על מטרנה וסימילאק . גם אני כשהייתי אמא חדשה דבר ראשון התנסיתי בשתיהן וזה לא היה טוב לבייבי שלי! בחשש רב עברתי לתחליף שהיה אז חדש: אופטימיל וגיליתי אוכל נהדר קל ומשביע, מאז נולדה גם ביתי השניה, בבית החולים נתנו לה סימילאק( אני לא מניקה מסיבה בריאותית לצערי) כשהיתה בת יומיים נאלצו לשאוב לה מהקיבה את הסימילאק כי לא התאים לה, נתתי הוראה לא להאכיל אותה ואמא שלי מיד הביאה קופסא של אופטימיל ומאותו רגע הכל היה נפלא! הילדים שלי אוכלים את האופטימיל עד הגמילה ללא תוספות של דייסות וכו׳. הוא משביע נעים ומריח טוב. מקווה שתרמתי קצת מניסיוני....
16 תגובות
עמוד 1
  • אבל אני חושבת שאין את זה בכל סופר.....
    לפחת לא ראיתי את זה.

איפה מייצרים את זה?

• זה מיוצר בצרפת ויש את זה בכל סופר- פארם וברשת חצי חינם, ברוב הזמן יש מבצעים שווים
  • נכון אני מכירה את האופטימיל מהמעון שעבדתי
    לא יודעת כנראה שזה לא חברה גדולה מספיק ואנשים מפחדים לנסות
    אנשים הולכים על בטוח בנושא תינוקות ... ומה שבטוח זה מה שהרוב משתמש

• בדיוק בגלל הסיבה הזו בחרתי לשתף מניסיוני כאמא מרוצה, אנחנו קבוצה של חברות שמאכילות האופטימיל בהמלצה אחת של השניה מפה לאוזן וחבל שלא הרבה יודעים ונהנים. אני בכל אופן מתכננת להמשיך בע״ה גם עם השלישי שבדרך........ כשאני קוראת את מה שכתבתי זה נשמע לי פתאום כאילו אני איזו עובדת סמויה שלהם חחחחחחחח הלוואי, זה היה חוסך לי הרבה מאוד כסף!
  • בס"ד

למיטב ידיעתי העלובה כי אני מניקה בדרך כלל שנה ראשונה , אופטימיל זה רמדיה לשעבר ,רק מה שבטח שהיום -הם שמים לכל פרט קטן, צימת לב גדול !!הרבה שאני מכירה משתמשים בזה ,אני לא- העיקר שזה טוב לקטנטנים שלך בשורות טובות

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • למיטב ידיעתי רמדיה מיוצרת בגרמניה ע״י״ חב׳ הומאנה ואילו אופטימיל מיוצרת בצרפת ע״ י חב״ מדיצ׳י......אבל אני מבטיחה לברר זאת לעומק!!!
  • יעל שלי גדלה עליו וגם מיכל.
    הוא מיוצר בצרפת ומיובא לארץ ע"י מדיצ'י שהם היובאים של בקבוקי בי פרי.

ממלציה עליו בחוםםםםםםםםםםםםםםםם

• חו"ח אם זה היה רמדיה בכלל לא הייתי מנסה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אופטימיל ורמדיה אלה 2 תרכובות מזון שונות לחלוטין שמיוצרות בחברות שונות לחלוטין
    ואפילו במדינות שונות לחלוטין - רמדיה היתה מיוצרת ע"י חברת הומנה הגרמנית.
    ואילו אופטימיל מיוצרת ע"י חברת איזיני סנט מר (Isigny St Mere) הצרפתית...

בגדול גם אני שמעתי על התרכובת הזאת דברים טובים
  • גם אני לא הייתי מנסה כלל אם הייתי חושבת שמדובר ברמדיה ואני יודעת שלא!! אבל בכל זאת שלחתי למדיצ׳י מייל בעניין. רק כדי להשקיט את החרדה האימהית שלי, יש לי הרי עוד סועד בדרך:-)
  • מה פתאום רמדיה! אין קשר, זו המצאה גדולה!
    אופטימיל של מדיצ'י והוא אכן התחליף הכי טוב שיש וחבל שחושבים שזה חברה קטנה, מלא חברות שלי מאכילות את התינוקות שלהן בזה . המחיר שוה לכל נפש ויש אותו במלא מקומות, יש בפיסבוק שלהם את המקומות שאפשר למצוא בעמוד שנקרא אימות
  • באופטימיל אין פרוביוטיקה.

וזה דבר מאוד מאוד חשוב.

בכל מקרה לא הייתי נותנת כי זה לא כ"כ מוכר ונפוץ ובהתחלה זה האוכל היחידי של התינוק ואי אפשר לדעת כמה זה טוב.

• אני גם שמעתי עליו דברים ממש טובים מאמהות.. לא ניסיתי אני על הנקה
    אבל לא נראה לי שיש מה לחשוש כבר הרבה תינוקות אכלו ואוכלים מהתמל הזה
  • דיברתי היום עם אופטימיל , הם חזרו אלי אחרי המייל ששלחתי להם, זו לא פעם ראשונה שהם שומעים את השטות הזו שהם בעצם רמדיה. וכמובן שהרגיעו והכחישו מכל וכל, אני נרגעתי וכאמור שמאוד מרוצה מהתחליף ממשיכה בלב שקט, וכמובן ממליצה בחום!
  • הקטע עם הפרוביוטיקה זה שאסור לשים בשלב 1, יש להם בשלב 2 כמו שמותר, לפי משרד הבריאות אני בדקתי את זה גם.
    שירות הלקוחות שלהם ממש אדיב ונעים, קיבלתי עוד מידע שעשןוי לעניין אתכם לגבי הניסיון שלהם בחול כבר 30 שנה, אז חוזרת לדעתי החיובית
  • גיסתי גם משתמשת באופטימל אחרי שהיא עברה סיוטט עם חברות אחרות
    היו לילדה גזים נוראיים שנרגעו מיד ברגע שהתחילה את האופטימל.
    אני באופן אישי לא השתמשתי בזה כי הנקתי הרבה זמן וכשתאיר גדלה התחילה לאכול מטרנה
    וכבר זו לא הייתה התקופה של הגזים..
    בקיצור גם אני שמעתי רק דברים טובים
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה