היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה הייתי היום אצל הרופא שלי הבאתי איתי את הצילום רחם.. לפי הממצאים הכול תקין ברחם ב״ה חצוצרה שמאל תקינה לחלוטין! אבל החצוצרה השנייה מעט סתומה ..... אין יותר מידי מה לעשות עם זה .. ולכן החודש הזה אני יחזור אליו ביום ה-12 לus לראות אם אני מבייצת טבעי.. ללא הורמונים במידה וכן והוא רואה שיש אופציה לביוץ אז נעשה הזרעה על בסיס טבעי ללא הורמונים רק אוביטרל ובמידה ואני לא מבייצת טבעי .. החודש לא נעשה כלום ונמתין למחזור של חודש הבא..( שנקווה שלא יגיע .. בזכות חג החנוכה הזה שמתקרב הלוואי שהקב״ה יקשיב לתפילתי ויזכה אותי בנס חנוכה פרטי משלי..:) ) ובחודש הבא נעבור הזרעה נוספת רק הפעם עם זריקות ולא איקקלומין .. אין לי יותר מידי תקוות לגבי החודש הזה לפי כול הבדיקות אני פוליצסטית ואני לא מבייצת באופן טבעי...
וזהו בנות חפרתי מספיק
9 תגובות
עמוד 1
תוכנית רופא זה מרגיע... אולי צילום הרחם פתח את החסימה?
מורנושש כל הכבוד על הגישה!!! תותחית!!! מאחלת לך שלא תצטרכי שום טיפול..ואם כן..שזה יהיה האחרון..בע"ה!!!
חג חנוכה שמחחחחחחחח!!:) אוהבת:) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
זה שאת פוליציסטית זה לא אומר שאת לא מבייצת אם יש מחזור סדיר משמע חש ביוץ יש רמות שונות לפוליציסטיות שבת שלום ובהצלחה!
יכול להיות שהכדורים שהרופא נתן לך שנותנים במקרים של סכרת ישפיעו לטובה ודווקא כן יהיה ביוץ טבעי אפילו אם לא היה קודם (לא זוכרת אם אמרת שאת מבייצת באופן טבעי בעבר). בהצלחה
לולי - את צודקת
אוראלי היקרה מאחלת לך המון הצלחה וכמובן שלא תזדקקי להזרעה נוספת ובעזרת כבר החודש תקבלי בשורה משמחת .
מרגוש יקירתי תודה ובהצלחה גם לך
ממי שלי קודם כל אני ממש שמחה שאת אחרי זה... ומעבר לזה אני מאחלת לך נס חנוכה גדול ומנצח!!!!!הלוואי והחודש תתבשרי בבשורות טובות, מלא אהבה