חדשה פה, אשמח לעזרתכן.. :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני קוראת אתכן כבר תקופה, אבל החלטתי לכתוב בעצמי.. :)

הפסקתי גלולות לפני ארבעה חודשים בערך במטרה להכנס להריון.

אפשר להגיד שהמחזור שלי חזר להיות דיי סדיר (כל 34 יום בערך),
    אבל שני המחזורים האחרונים היו מאוד מאוד דלים (שבוע הפרשות חומות ובקושי יום של דימום קל), על פניו נראה שבייצתי עפ"י ערכות הביוץ.

המחזור האחרון היה לפני שבועיים ועשיתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין.

החלטתי להחליף רופא אחרי שהגעתי למסקנה שהוא "לא מספק את הסחורה".
    לא מסביר את התופעה או שולח לבדיקות נוספות.

אתמל הייתי אצל הרופא ה"חדש" - הוא עשה אולטראסאונד לבדוק אם אני לקראת ביוץ, ואמר שהוא רואה שיש לי שחלות פוליציסטיות.

הוא רשם לי איקקלומין לקחת ביום השישי למחזור ואמר לבוא ביום העשירי לעשות מעקב זקיקים והוא ירשום גם לבעלי הפניה לעשות בדיקות זרע.

השאלה שלי היא כזאת...

אם יש לי מחזור סדיר והבדיקות יצאו תקינות, האם זה לא מיותר לקחת את הכדורים בשלב הזה?
    ולא עדיף שקודם בעלי ייבדק ואז להתחיל לקחת אותם?
    זה בכלל הגיוני שיהיה שחלות פוליציסטיות בנסיבות הללו?

קראתי דברים מלחיצים על הכדור הזה, אני מתלבטת...

מה דעתכן?

תודה רבה מראש, וסליחה על האורך...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל ברוכה הבאה
    יש רמות שונות של פוליציסטיות אם המחזור סדיר ופרופיל הורמונלי תקין משמע אין כל כך משמעות לאולטרסאונד ו״שרשרת הפנינים״ בשחלה לגבי איקקלומין זה כדור שמעורר את המח להפריש הורמון לביוץ יחסית כדור קל בלי תופעות לוואי בדכ עליי הוא לא השפיע ולא גרם בכלל לביוץ ניסיתי 3 סבבים
    לגבי בדיקת זרע מעולה כך תדעו אם שווה להמשיך איקקלומין או לא
    שיהיה בהמון בהצלחה ובלי לחץץ
    שבת שלום(-:
  • כמו שורד אמרה אם חוץ מזה שהוא ראה שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד הבדיקות האחרות בסדר, אז לא חייב שיש לך בעיה. ישנן בנות שרואים אצלן שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד אבל הן לא סובלות משום בעיה. על מנת שזה יחשב לבעיה צריך גורמים נוספים כמו פרופיל הורמונלי לא סדיר, מחזור לא סדיר, היעדר ביוץ ועוד. אי אפשר על פי אולטרסאונד בלבד בו רואים שחלות פוליציסטיות לקבוע שיש לך בעיה. אמרת שאתם מנסים רק 4 חודשים, זה ממש מוקדם ואני אישית לא אוהבת את הקלות שבה נותנים איקיקלומין במצב כמו שלך שלא בטוח שבכלל יש לכם בעיה. אם סיימת גלולות רק לפני 4 חודשים יתכן גם שלגוף לוקח זמן להתנקות מהן (בד"כ לוקח 3 חודשים), ואני מסכימה לגבי מה שרשמת על איקיקלומין. אני אישית לא הייתי ממהרת לקחת את הכדורים, הייתי מחכה לתוצאות הזרע ואם הכל תקין מנסה עוד כמה חודשים טבעי יום כן יום לא. שיהיה לך בהצלחה
  • הייי ברוכה הבאה :)

דעתי האישית בנושא-
    קודם כול אתם מנסים בסך הכול 4 חודשים זה ממש מעט
    אני באמת לא מבינה מה הקלות הזו שהוא רשם לך את הכדורים ..
    מה עם בדיקות דם ... פרופיל הורמונלי? מעקב זקיקים?
    אי אפשר לאבחן שחלות פוליצסטיות ע״פ בדיקת אולטרסאונד אחת בלבד ..
    אני באופן אישי הייתי מחכה עם האיקקלומין תמצאי לך רופא טוב ומקצועי שיהיה איתך לאורך כול התהליך...
    ולגבי הבדיקת זרע- זה מעולההההה!! שהוא נתן לכם הפנייה לבדיקת זרע
    תדעי לך שהרופאים לא נותנים כ״כ מהר הפנייה לבדיקה הזו, הבדיקה הזו קובעת הכול!
    אם הזרע תקין תמשיכו לנסות טבעי

בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה