איזה סרטטטטט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום אצל רופא עור בגלל נגעים בזרוע וכאבים ביד..האמת שידעתי מה זה כבר לפני ואכן זה הרפס זוסטר, הוא נתן לי כדורים אבל אמר לי שאני חייבת לשאול את הרופא פריון אם אפשר לקחת אותם עם ההורמונים כי לדעתו אי אפשר...עכשיו....יום שישי, אין עם מי לדבר, אין לי מספר פרטי של הרופא, במיון נשים בטלפון אמרו לי שזה בסדר אבל אני לא יודעת אם לסמוך על זה, ומפחדת שאפסיד את החודש אחרי כל הזריקות וההתפתחות היפה שהייתה...ובינתיים מתה מכאבים וגרודים...אוווווףףףףףף

8 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמוש..
    אני הייתי מתייעצת עם עוד מישהו נגיד בכללית יש את האחיות של *2700 שהם עונות 24/7
    תבדקי אולי בדף שמגיע עם התרופה אולי כתוב משהו..
    אני מנסה להבין מה הקשר בין הדברים? למה שזה יפריע לזריקות?

לדעתי האישית- לא אמורה להיות בעיה כי אין קשר בין הדברים...
    עד מתי את צריכה להזריק?

• פחדתי שזה יפריע כי זה מה שהרופא עור אמר לי, בסוף חברה ביררה לי דרך אמא שלה שהיא אחות מיילדת והיא שאלה רופא מומחה שאמר שזה בסדר... נשמתי לרווחה, אני אמורה להמשיך להזריק עד ראשון שיש לי מעקב נוסף ואז נראה מה המצב

• תרגישי טוב
  • יופי :-)

עכשיו תוכלי להמשיך להזריק בשקט!
    תעדכני מחר מה קורה
  • תודה, כתוב באלון של התרופה שאין לקחת אותה אם את בהריון או מתכננת הריון, אני כבר מבולבלת וכבר התחלתי...מקווה שיהיה בסדר

• ג'סיקה דארלינג, איזה מזל שהסתדרת. בכל עניין שקשור לתרופות בהיריון או לפניו, אפשר גם לנסות לשאול את המרכז הטרטוגני בטלפונים 02-6243663/9 או 08-9779309.
    אני לא בטוחה שהם עובדים בשישבת אבל אפשר לנסות.
    crazy woman!
  • תודה נשמה, על זה לא חשבתי.... למזלי זה בסדר ואני אחרי 2 הזרעות היום

• בהצלחה מתוקה. הלוואי הפעם זה יתפוס אל תפסיקו לנסות גם לבד בבית מחר

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה