בשעה טובה נולדה לנו נסיכה. נולדה לפני שבוע ויום. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם כל השמחה יש גם לילות ללא שינה. יש אפשרות להיעזר בכן איך לנהל זמן נכיון גם לשינה. למרות שיש עזרה מאימא שלי , מרגישה שאני לא ישנה מספיק אם בכלל. מאכילה אותה כל 3 שעות ושואבת אחרי שוטפת לה את הבקבוקים מסדרת מארגנת ושוב מגיעה האכלה.
    מרגישה ממש מכונה סביב השעון למרות כל העזרה, הצילו!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה!
    ספרי קצת איך הייתה הלידה...איך קוראים לה

את רק שואבת?

תראי, תכלס אין פה סודות
    זה משתפר עם הזמן והחודש הראגון הוא הכי קשה
    לאט לאט מתחילים לפתוח מרווח
    תדאכי שיהיו לך הרבה בקבוקים שלא כל שנייה צריך לנקות
    ושבעלך יקום בלילה

• מזל טוב!

• מזל טוב!!!!
  • תודה בנות שהגבתן. חוץ מלשאוב ולהאכיל ,ודרך אגב לשאלתכן גם סימלאק חצי הנקה וחצי סימלאק, אני גרה אצל ההורים אז מטלות של בית אין לי בגלל שאני שואבת אחרי כל האכלה והיא אוכלת גם בהמשכים קשה למצוא זמן לישון אולי ממש מעט.
    מקווה שישתפר ,את סיפור הלידה שלי אספר בהודעה חדשה.
    תודה
  • מזל טוב ורק הזמן והרבה סבלנות יעשו את שלהם בהצלחה
  • אל תדאגי, את תמצאי איך לנהל את הזמן במחזור של 3 שעות (אפילו בלי עזרה)
    זה דבר נלמד כזה... עוד כמה זמן תרגישי הקלה...ואחכ עוד..כל פעולה תקח לך פחות זמן כי תיהיי מיומנת..
    מרווח 3 שעות זה יפה מאוד! זה דיי המקסימום שאפשר להשיג בגיל הזה
    יצא לך יופי.

אל תשכחי להשתין מידי פעם
  • ואוו חל שיפור משמעותי סוף כל סוף ישנתי הלילה והפעולות שנראו לי מתישות נהפכו להיות פשוטות יותר, כנראה הייתי צריכה כמה שעות של שינה!!!.
    בננות אני אוהבת אתכן.
    כל כך שמחה לקחת חלק בפורום הזה אומנם עד עכשיו התייעצתי אתכן כיוון שזה הריון ראשון שלי אבל בהמשך אוכל לתת מהנסיון והידע שלי .
  • מזל טוב
  • תודה רבה:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה