סקס בשבועות האחרונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב אני בשבוע 37.
    ד"ר ערן והפורום הזה ליוו אותי מראשית ההריון ונתנו לי המון עזרה ברגעי החשש, שכמובן עוד לא נגמרו, ועל כך מיליון מיליון תודות
    שאלה:
    נכון שהחשק המיני ירד להפליא בשבועות האחרונים, וגם היכולת להגיע לאורגזמה.
    ובכל זאת ליתר ביטחון, מעדיפה לשאול לפני שאני עושה את זה.
    הבנתי שיחסי מין עלולים להקדים את הלידה. האם זה נכון?
    האם האפקט הזה משפיע גם אם זה שלושה ארבעה שבועות לפני?
    מה בדיוק ביחסי המין יכול להקדים את הלידה - האם התכווצות צוואר הרחם במקרה של אורגזמה, או שגם בלי אורגזמה יש מרכיבים ביחסי המין שעשויים לזרז? (למשל עצם החדירה או עצם ההתרגשות המינית גם ללא אורגזמה)

הרבה תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

החשק המיני והיכולת להגיע לאוגרגזה יכולים להשתנות לכל כיוון, ובעוד שאצל נשים מסוימות זה יורד (הבטן, החוסר הנוחות והחששות), הרי שאצל נשים אחרות זה דווקא מתעורר יותר במהלך ההריון וגם בסופו.
    בכל מקרה, יחסי מין יכולים לגרום לצירים, אך נדיר שאהם גורמים ללידה מוקדמת ובוודאי שבשבוע 37 אין זו כבר לידה מוקדמת.

עיקר האפקט ביחסי מין מבחינת הצירים, זה החשיפה לזרע, שמכיל חומר המכווץ את הרחם. כמו כן, גירוי פטמות (שמתלווה לעיתים ליחסי מין) יכולים לעורר את הרחם. זו לאו דווקא האורגזמה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה