בנות משתפת אתכן .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה לשקול ברצינות את נושא ה ivf
    הזרע של בעלי לא משהו .. השלמתי עם העובדה שאופן טבעי זה לא יקרה בגלל תנועתיות נמוכה מאוד ומבנה זרע לא טוב ...
    ולפעמים פשוט נראה לי שההזרעות זה בזבוז זמן! ולא בא לי לעבור את כול הסרט הנע הזה שוב במלא אני אתחיל חודש הבא עם זריקות במלא אני עושה בדיקות דם וus אז למה לא להפוך את הסיכויים לטובים יותר ופשוט לעלות כיתה לivf????

שהייתי ביום שישי אצל הרופא אפשר להגיד שהוא זרק משפט כזה ״יכול להיות שנגיע בקרוב לivf" אני הסתכלתי עליו קצת בהלם הוא מסתכל עלי ואומר לי אין לך מה להיבהל ולהילחץ אז עניתי לו שאני כבר לא מפחדת מכלום! וכול מה שייקרב אותי ל-
28 תגובות
עמוד 1
  • אוראלי היקרה בהצלחה מאמי , חכי בינתיים אל תחשבי על זה עדיין אני אחרי 3 הזרעות ועדיין חושבת שהזרעות כן יצליחו בסופו של דבר, אני מבינה מאמי שמדובר בבעיה בזרע , אבל הוא עדיין יכול לעבור ניתוח שאמרת לנו ולכי תדעי אולי אחרי הניתוח תצליחו גם בלי לעבור לiv . בכל אופן בהצלחה מאמי בכל דרך שתבחרי .
  • אצלנו גם בעיית זרע ותנועתיות ועשינו בדיקת זרע נוספת והיה בתנועתיות שיפור משמעותי ואחר כך בהשבחה לפני ביצוע ההשבחה כשעשו בדיקת איכות רשמו ערכים תקינים בתנועתיות, מסתבר שהיה שיפור לאחוזים תקינים בזרע לפני ההשבחה. וזה למרות הוריקוצלה! אז כבר אני לא יודעת אם יש צורך בניתוח...
    כמה בדיקות זרע עשיתם?
    וכששאלתי שני רופאים הם אמרו שהם מפנים ל ivf אחרי הזרעה אחת או שתיים עם זריקות! זה נשמע לי מרגיז! אם יש מישהו שמפנה בלי תנאים, אשמח לדעת את שמו. זה שמנסים שנה לא מספיק?
  • מרגו- תודה אהובה :-)
    הסבלנות ניגמרת לאט לאט...
    ולגבי הניתוח ההחלמה היא 3 חודשים !! צריך לחכות וזה המון זמן
  • אוראלי כמה הזרעות עשית?

• לגבי ניתוח... קראתי על זה המון, קראתי על ההחלמה ועל כאלה שהתלוננו בפני רופאים שכואב להם כמה זמן אחרי הניתוח במפשעה ובאשכים וכאלו שהראו שלא היה שיפור משמעותי וכאלו שהראו החמרה בתוצאות זרע, אז לא ראיתי לנכון לעשות בגלל זה.
    את בדיקת הזרע הנוספת עשינו אחרי 4 חודשים ואז היה שינוי, אומרים שהזרע מתחדש אחרי תקופה ועשוי להשתנות.
    איזה יופי שהרופא שלך בסדר...  חבל שהוא רחוק מידי...
    הצילום רחם גם הראה שיש בעיה קטנה אצלי אז אלך לייעוץ.
  • מבינה אותך גם אצלי הרופאה חשבה לעשות השבחה והזרעה אבל לאחר שתי בדיקות זרע זהות עם בעיה בכמות ובתנועתיות ישר הפנו אותי לטיפול ivf ומוזר להגיד אבל אני שמחה שלא ניסו את עניין ההזרעות כל פעם להתאכזב מחדש... וגם הזמן שזה הכי מלחיץ דיי מבאס לפחות בהפרייה הסיכויים גדולים יותר !! שיהיה בהצלחה מתוקה
  • אוראלי.. תקשיבי ללב שלך!! אם הוא אומר לך שזה הזמן לעלות כיתה..תעשו זאת.....אבל...שבע"ה ההזרעה הזו הקרבה תהיה האחרונה ולא תצטרכי לעלות כיתה בכלל!!!
    המון בהצלחה מהממת!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אני מאחלת לך שלא תצטרכי כי תצליחי כבר החודש, אבל בגדול אני נוטה להסכים איתך. במקרה שלך שיש כמה בעיות, בזרע, בביוץ וחסימה חלקית באחת החצוצרות, שכל אחת בפני עצמה היא לא בעיה שלא ניתן להתגבר עליה בהזרעה, השילוב של כולן יחד באמת רומז אולי שיהיה עדיף לעבור ל-IVF. וכמו שאמרת בכל מקרה זה הזרקת הורמונים וכאן סיכויי ההצלחה טובים הרבה יותר. מאחלת לך הצלחה ממש בקרוב
  • בנות יקרות תודה על התמיכה שלכן
  • היי מורן,
    אני לא פעילה כאן בפורום כבר המון זמן אבל מצאתי לנכון להגיב לך כי אני רואה מדי פעם את ההודעות שלך..
    אני גם פוליציסטית ובעלי גם עם בעיית זרע ויש לו וריקוצלה דרגה 2.
    כשגילינו שיש לנו בעיה להיכנס להריון נכנסנו ללחץ ולבאסה רצינית וראינו את הגרוע מכל!!
    זאת תגובה טבעית שכל אחד מרגיש כשהוא מגלה שיש בעיה...
    מהר מאוד יצאנו מהבאסה ואמרנו לעצמנו שנעשה הכל אבל ה-כ-ל בשביל להיות בהריון!!
    כי לא משנה הדרך, העיקר המטרה...
    עברנו לרופא פוריות והתחלנו עם הזרעות ולהגיד את האמת? התבאסתי שהתחלנו עם הזרעות..
    עשינו 3 הזרעות עם הורמונים שלא הצליחו, הרופא אמר בהתחלה שנעשה 6 הזרעות אבל אחרי 3 עברנו ל ivf בשעה טובה!!
    אני חייבת להגיד שהשד לא כזה נורא,
    את מזריקה הורמונים כמו להזרעה רק בכמות יותר גדולה
    ועוברת שאיבה בהרדמה מלאה, מבטיחה לך שלא מרגישים כלום וזה לא כואב!!
    אחרי 3 ימים באים ומחזירים לך עוברים.
    אנחנו נקלטנו על הטיפול הראשון של ה ivf
    ולפני חודשיים וחצי ילדתי בת מהממת 55555
    בקיצור למה אני חופרת לך ומספרת לך את הכל??
    כי המצב שלך אותו דבר כמו המצב שלי!!
    אל תפחדי מ ivf !!!!
    לדעתי זה היה בזבוז זמן מוחלט לעשות הזרעות
    ואני אישית לא מאמינה בהן אם יש בעיה כזאת כמו שיש לנו....
    אז יקירתי,
    תתעודדי ותעשי מה שצריך בשביל המטרה המתוקה
    זה בהחלט שווה את כל הסבל והמאמץ!!!!!
    אם יש לך שאלות, בכיף אענה
  • נושנוש- האמת היה לי ממש כיף לקרוא את התגובה שלך!
    כיף לדעת שהצלחתם .. דבר ראשון המון מזל טוב להולדת הנסיכה הקטנה!
    זה ממש משמח לדעת שיש זוג שיש להם אותה בעיה כמו שלנו ובסוף הצליחו בהפרייה הראשונה זה ממש מחזק ונותן תקווה להמשיך הלאה!!!!

אשמח לשוחח איתך באופן פרטי..
    אם אפשר לקבל את המייל שלך או שתשלחי לי מייל דרך הפרופיל תודה
  • שלחתי לך מייל
  • נושנוש וואו! מזל טוב על הולדת הבת!
    שאלה... מי הרופא שלך? מומלץ?
  • loli13- את כל הטיפולים- ההזרעות וה ivf עשיתי דרך הקופת חולים במכבי,
    אצל ד״ר הורוביץ אריאל, מאוד מאוד מאוד מומלץ!!!!
    בילד הבא בע״ה אני מתכוונת לחזור אליו שוב

• אני יענה לך בפירוט בהמשך קצרה בזמן בנתיים קבלי
  • נושנוש החזרתי לך
  • מאמי,
    שלחתי לך לפייסבוק בקשה, תאשרי

• אוראליתי האהובה,
    הלב לא משקר. כנראה באמת שזה הזמן.
    לאיזה בי"ח "השתדכת"?
    שיהיה לך המון בהצלחה במה שתחליטי כי כנראה שזה הדבר הכי נכון.

שטיחפודית.
  • מורני, שתהיה הרבה בצלחה ב-IVF. המון נשים עוברות את התהליך הזה, שהוא די דומה לכל מה שעברתם כבר למעשה רק עם סיכויי הצלחה גבוהים יותר, אז למה לא?
    שמעתי גם על מקרה אחד של זוג שלא הצליח להרות וכל הזמן בדקו את האישה שהייתה בסדר, ואז הסתבר שהייתה לגבר וריקוצלה אז הוא עבר ניתוח שלאחריו הם הולידו 5 בנות בלי שום התערבות חיצונית.
    לדעתי, גם שווה לא לוותר על הניתוח. אפשר לעשות אותו כשתהיו כבר בהיריון ובהיריון הבא שלכם לא תצטרכו את ה-IVF יותר.
    מאחלת לך שתדעי שמחה בכל אשר תפני ותיקלטי במהרה. אמן.

crazy woman!
  • היי, בובה

• אנחנו ממש בהתחלה ממי כבר מהוסת הבאה שזה עוד שבועיים אנחנו נתחיל את הטיפול הראשון ובתקווה שזה גם האחרון שיהיה לך המון המון בהצלחה יקרתי ושיהיו בשורות טובות
  • בנות אהובות תודה על התגובות החמות
  • גם אני הייתי חייבת להגיב כמו חברתי נושנוש
    הגיע הזמן ללכת על הדבר האמיתי
    חבל על ההורמונים שאת מזריקה לעצמך
    הגיע הזמן להעלות את הסיכויים !
    מאחלת לך בהצלחה בהזרעה
    ואמן שלא תצטרכי אבל אם כן
    אז שתדעי שהשד לא נורא כל כך
    אני אשמח לעזור לך
    חפשי אותי בפייס ortal dol

אגב אני ונושנוש עברנו את התהליך יחד
    גם לי נולדה בת מהממת 55555
  • אורטל תודה ..
  • טוב אז גם אני חייבת להגיב אחרי נטלי ואורטל

גם לי יש בן מהמם בן חודשיים וחצי אחרי IVF ראשון..
    ויש לנו בדיוק את אותה הבעיה שלכם!!

בהצלחה!!!

• Wowww!!!!
    זוהר, אורטל, ונושנש זה פשוט מדהים!
    כולכן הצלחתן בהפרייה הראשונה !! איזה כיף לשמוע ;)
    נושנוש וזוהר יש לנו את אותה הבעיה .. ולדעת שהצלחתן בהפרייה הראשונה ולכולכן יש כבר
    נסיך/ה קטן/ה זה הכי מעודד בעולם!!!
    תודה שהגבתן שלושתכן עודדתם אותי מאוד!
    ועכשיו יותר מתמיד אני נחושה ללכת על זה ..
    שוב בתקווה שלא אצטרך בכלל אחרי ההזרעה הקרובה אמן ואמן!!!!

• אני גם לא מאמינה בכלל בהזרעות.. זה סתם בזבוז זמן.. (לפחות עם הנותנים שלנו)

אם בא לך אני אשמח לענות לך על כל שאלה גם בפייסבוק

זוהר כנפי (עברית)

• זוהר תודה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה