עד שבכלל הבנתי מה קורה-זה נגמר. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בנות.

16 תגובות
עמוד 1
  • אוף ממי!!!!! כמה אני מצטערת לשמוע!!! כל כך מצטערת שעברת את זה והתאכזבת ככה... את נשמעת כל כך מחוזקת ועם הראש למעלה שאני פשוט מעריצה אותך על ההתמודדות ועל הרוח המרוממת שלך. האם זה קרה לך בעבר? כי כתבת בטא הכי גבוה שראית.... אני מקווה שזה יהיה מאחוריך בקרוב ושהפעם הבאה תהיה בריאה ובידיים מלאות. בינתיים קבלי המון המון חיבוקים ואהבה

• יפתי!!! אני כ"כ מצטערת לשמוע!!! אין לי מילים שיכולים לנחם אותך כמו שצריך...אני מאמינה שזו חוויה קשה מאוד...מה שכן אני אנסה...
    אני מאמינה שהכל קורה לטובה גם אם זה נראה רע...צריך להאמין בלב שלם שזה מה שאבא שבשמים החליט ושזה מה שטוב בשבילנו...
    אני מאחלת לך!!! שעוד החודש הזה תקלטי להריון תקין!!!!!! ומהמממם!!! שתדעי מעתה והלאה רק שמחה ואושר..בלי חוויות רעות כלל!!!
    אוהבת מלא..שולחת לך חיבוקים מפה..עד אלייךך....
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אני ממש מצטערת לקרוא את מה שעברת
    אני מאחלת לך שתתאוששי מזה מהר ובעזרת השם
    חודש הבא תקבלי את הבשורה למשך תשעה חודשים תקינים ובסוף שתצאי בידיים מלאות.
    שולחת לך הרבה[hug
  • אוייי תרגישי טוב! כנראה שזה לא היה צריך להיות, שזה יחזק אותך שאת יכולה להיקלט, ושתצאי עם ידיים מלאות. באמת לא הבנתי לאן נעלמת....

• אמילי היקרה מצטערת מאד לשמוע מאמי , מאחלת לך החלמה מהירה ובשורה טובה בקרוב , אני יודעת שזה כואב אך אין לנו דרך אחרת אלא להמשיך הלאה לקראת הבייבי שלנו.
  • תודה ענקית על התמיכה והמילים החמות...

• לצערי עברתי משהו דומה בחודש שעבר ואני מאחלת לנו לא לעבור את זה שוב אף פעם.
    תנסי להתנחם בזה שאת יודעת שאתם יכולים להשיג הריון באופן טבעי. מאחלת לך הריון תקין כבר בחודש הקרוב.
  • אמילי יפתי היום חשבתי עליך ולא הבנתי לאן נעלמת !!!!!
    מצטערת מצטערת מצטערת לשמוע מה שעברת יפה שלי!! זה נשמע נורא!!!
    אבל עם כול זה אני חייבת לנחם אותך בזה שאת יודעת שאת יכולה להיקלט באופן טבעי וזו בשורה ממש ממש משמחת!!!!!
    צריך רק סבלנות ואני בטוחה שזה יגיע ממש בקרוב למשך 9 חודשים מלאים ומשעממים!!

אהובה שולחת לך מיליון נשיקות והמוןןןן חיבוקים!!!
  • אוי אמילוש.. נשמע נורא... שולחת אהבה, חיבוקים וחיזוקים!!
    בדקת אם יש סיבה לזה? אם אני זוכרת נכון, זו לא פעם ראשונה שזה קורה לך.. אוהבת אותך וכאן בשבילך...
  • מאוד הצטערתי לשמוע על מה שעברת, אבל עם כל מה שעברתי מהניסיון המר שלי בשבועיים וחצי האחרונים, מותר לבכות ואז לקום ולשים מאחור ... ולהמשיך הלאה!
    מאוד קשה לעשות מאשר להגיד. אין ברירה ....
    מאחלת לך מכל הלב שבעוד 9 חודשים תזכי להביא נסיך/כה מדהימים משלך!
    כבר לא מאחלת הריון מאחלת בייבי!
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• וואי ממי מצטערת לשמוע תיהיה חזקה
  • אמילי יקרה
    אני מחבקת אותך מיליון חיבוקים ובעזרת ה' תעברי גם את זה
    עד ההריון הבא שיהיה תקין עגלגל ובידיים מלאות

• מצטערת לשמוע...
  • בובה, אני בשוק, אני לא יודעת מה לומר, אני בשיעור
    אדבר איתך בפרטי
    אוהבתתתתתתתתת
    כ"כ אוהבת אותך.

• אוי אהובתי!

אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב והכאבים שככו ותוכלי להתחזק קצת.
    הייתי מאד רוצה לדעת מדוע זה קרה. איזה תהליך ביולוגי לא מילא את מקומו ובגין איזו סיבה.
    אני יודעת שהשיטה היום היא לבדוק מה הבעיה רק לאחר 3 הפלות. שזו שיטה מטופשת למדי ומביאה לתסכולים ועינויים לחינם.
    ככל שיש באפשרותך להבין מדוע, כאן יימצא הפיתרון למניעת הישנות ההפלה.
    בינתיים אני מאחלת לך רפואה שלמה ובע"ה מאחלת לך שבקרוב מאד יתחיל היריון תקין ויסתיים בתינוק/תינוקת מההממים - משאת נפשכם. אמן.

crazy woman!
  • היי, חברות מקסימות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה