היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבא שלי מאז שהשתחררתי מהצבא אמר לי להוציא רישיון כמה שיותר מהר ואני עצלנית שכמותי לא הקשבתי ודחיתי את זה כל הזמן, היום עם הילדים והעבודה אני פשוט חייבת להוצאי רישיון, לי ולבעלי תמיד יש מריבות על הנושא כי רק הוא נייד והרבה דברים נופלים עליו. אז עכשיו.. אני מתחילה סוף סוף ללמוד והייתי שמחה לשמוע אם יש לכן המלצות על דרך טובה ללמוד לתאוריה(:
אתי
6 תגובות
עמוד 1
היי מאמי, אף פעם לא מאוחר מדי ותמיד עדיף עם רישיון
יש אפילו אפליקציה כזו חפשי במרקט או באפסטור
שיהיה בהצלחההה עוזר מאד כשיש רישיון
אף פעם לא מאוחר מאמי. גם אחותי עם תאומים בני שלוש ועכשיו מוציאה. יש היום המון אתרים שמלמדים בחינם. הסוד זה פשוט לתרגל כמה שיותר ולפתור תרגילים במבחנים עד שתיהי שפיצית ונהיגה זה שטויות..
בהצלחה:))
יש אתרים שאת יכולה לעשות את המבחן בסימולציה, אז אל תיגשי לבחינה לפני שעשית את זה כמה פעמים וראית שאת עוברת! אחרת חבל... ותכלס למרות שאף פעם לא מאוחר בסך הכל אני חושבת שאבא שלך צדק, כי פעם לא היה לך שום דבר על הראש ויכולת לעשות רישיון בראש שקט והיום עם הילדים זה הרבה יותר בעייתי... ראית את הפרסומת החדשה של טפחות? זה בדיוק המסר שלהם שם, שלפעמים אנחנו לא מקשיבים לדברים נכונים שאומרים לנו ומפספסים הזדמנויות טובות, נראה לי זה ממש מתקשר למקרה הזה... זה מצחיק כשאנחנו גדלות ונהיינו הורים בעצמנו פתאום אנחנו מבינות את ההורים שלנו!!
אני למדתי מספר תיאוריה ספר טוב פשוט סיכמתי הכל (כמו ילדה טובה...) בהצלחה !!!
ללמוד ללמוד ולחרוש והאמת גם בשטח לראות תוך כדי נסיעות עוזר לשינון בהצלחה ואף פעם לא מאוחר לא קל אבל זה הרגשה נהדרת