שלום בנות אתן יודעות אם יש בדיקות מיוחדות שצריך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לעשות לפני IVF?
    אנחנו זוג ללא ילדים בני 28. מנסים כבר שנה וחצי מתוכם כ-5 חודשים בטיפולי הזרעות.
    האמת שאני אחרי הזרעה וצריכה לעשות בדיקת בטא ביום רביעי.
    זו הזרעה רביעית. אני כמובן לא מספידה את החודש הזה ובטח ובטח שמחכה לבשורות טובות(!) ביום רביעי.
    מצד שני אני מנסה להכין את עצמי נפשית ל-IVF כי גם החודש אני מרגישה את התסמינים של המחזור. אני יודעת שאלו תסמינים דומים גם להריון אך עדיין.. כמו שאמרתי מנסה להכין את עצמי נפשית למקרה של תשובה שלילית.
    בכל מקרה אני מטופלת בבלינסון ואין הסבר לחוסר ההצלחה מפני שלי ולבעלי כל הבדיקות יצאו טובות. אני גם עשיתי צילום רחם שיצא תקין.
    אני כן שוקלת לבצע היסטרוסקופיה במידה ולא נצליח החודש הזה..
    אז מהבנות שכבר מנוסות ב-IVF, האם מישהי מכן יודעת אילו בדיקות בד"כ נותנים לעשות? שאדע להערך ולהזמין תור מראש.
    סליחה על החפירה
    ותודה :)
7 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בצלחה ובשורות טובות
    תהיי אופטימית
  • אז ראשית,מאחלת לך שהחודש הזה תתבשרי בבשורה המשמחת ושתהייה לך בטא שמנמנה
    אבל ... במידה ותצטרכי לעבור ivf ,הבדיקות שצריך לבצע לפני הם :
    בדיקת איידס ,את ובן זוגך
    בדיקת דם של הפטיטיס a ,הפטיטיס b הפטיטיס c , את ובן זוגך
    את צריכה לבצע : בדיקת שד, בדיקת פאפ,
    ובדיקת דם שצריכה לכלול גם קרישיות דם
    תסלחי לי אם פספסתי משהו .. אבל בגדול הרופא יידע לתת לך את הבדיקות דם הנדרשות
    המון המון בהצלחה ..
  • היי בנות תודה רבה מודה לכן על האיחולים :) מאחלת גם לכן המון בהצלחה!!
    בכל מקרה, חושבת שכבר עשיתי את כל הבדיקות שרשמת לי..
    אולי רק פאפ אצטרך לעשות כי אני חושבת שכבר עברה שנה.
    טוב אני באמת מקווה שלא אצטרך בכלל להגיע לזה!!
    חג שמח מחכה לניסים..
    בהצלחה לכולן!
  • עשיתם הזרעות עם זריקות?
  • היי לולי,
    כן אנחנו עשינו עם זריקות.
    האמת שישר הרופא הפנה אותנו לזריקות (פיוריגון), הוא אמר שחבל לבזבז זמן עם הכדורים.
    האמת שהיה לי קשה עם ההחלטה שלו כי זה הרגיש לי שאני קופצת מהר מדי למים העמוקים אבל בסוף החלטתי ללכת עם ההחלטה שלו ונראה לי שעשיתי החלטה טובה.
    לא שזה עזר כי עדיין ל א נקלטתי (אולי החודש כן - אמן) אבל נראה לי שטוב שלא ביזבזתי זמן על הכדורים.

בהצלחה!
  • היי
    שיהיה המון המון בהצלחה!!!

יש לך את פורום טיפולי פוריות ששמה הבנות יותר מנוסות בכול מה שקשור ל ivf!

מאחלת לך 2 פסים מהממים החודש ושלא תצטרכי להגיע לזה!

• שיהיה המון בהצלחה! דוחי לנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה