היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קוראת את ההודעות העצובות שלכם וליבי איתכם לפני מספר שנים לאחר שעברתי כמה הפלות חוזרות פניתי לאחד הרופאים הפרטיים המומחים בארץ, והוא אמר שעליי לעבור היסטרוקפיה, יצאתי משם בלילה ישבתי על ספסל בחוץ בחושך ובכיתי בלי סוף, גם בגלל הצער שאין לי ילדים וגם בגלל הפחד מהבדיקה, נכנסתי לאוטו, והיצעתי לבעלי לצאת לבית קפה, ישבנו שם, מסביבי ישבו זוגות עם ילדים,ניסיתי לחייך ולדבר- אבל בפנים הרגשתי חלל עצום של צער. ואז- בהחלטה של רגע- אמרתי לעצמי, אל תיבכי, תסתכלי על המקום הזה, ןתחשבי שבעז"ה עוד יהיו לך ילדים ותבואי איתם לכאן, תרדפי אחריהם, ותזכרי את היום הזה שהגעת לכאן בוכה, ותצחקי על כל רגע של צער שיש לך עכשו, עברו שנים, יש לי ב"ה ילדים, ואין לי טיפת זמן לחזור לבית קפה ההוא, אבל בכל פעם שאני נזכרת בלילה ההוא אני מחייכת ומעריכה יותר. אני פונה לכל הבנות שיושבות מול הנרות חנוכה ועצובות, תסתכלו על הנרות האלה ותאמינו שבעז"ה מול החנוכיה הזו תנדנדו תינוק בוכה, ותאמרו לו: אתה יודע שפעם אמא היתה עצובה מאוד כי היא חיכתה לך שתגיע, אבל זה היה רק פעם, היום לאמא אין סיבה לבכות!
חנוכה שמח!
9 תגובות
עמוד 1
רגשת אותי עד לכדי דמעות ... מאחלת לכולן נס חנוכה פרטי משלה חג אורים שמח ...
ממש התרגשתי לקרוא את שכתבת... הלוואי ויכנס לבית של כולנו המון אור וצחוק של ילדים בקרוב ב״ה
מלכי היקרה מאד ריגשת אותי , מהפה שלך לאלוקים.
תודה רבה
אוי ריגשת אותי!! הריקנות הזו שמרגישים בכול מקום היא נוראית!
אפילו שהדלקתי עם בעלי נרות חנוכה מרגישים שחסר משהו!
יופי ועכשיו אני יושבת ובוכה
טווב תקשיבי ממש ריגשת אותי מאחלת לכולן שיהיה חג שמח מלא בניסים ונפלאות..
מלכי את מדהימה! ריגשת נורא את כל הבנות כאן ואותי. הלוואי ואף זוג לא יצטרך להיות עצובים
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]