לא בלחץ אבל בהחלט יש מיעוט בתנועות העוברון שלי:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה זה קורה?הבנתי שככל שהוא גודל יש לו פחות מקום לזוז
    ובימים האחרונים באמת שמתי לב שמשהו מוזר
    זאת אומרת הוא בועט ויש גם בעיטות חזקות
    אבל פעם ב..
    הייתה תקופה שהוא היה בועט ממש ברצף והייתי יכולה להבין מתי הוא ער
    אבל עכשיו הוא נותן בעיטה פעם ב..יש תזוזות אבל שוב לא כמו אז ואני לא יכולה להבדיל מתי הוא מתעורר הוא כאילו נותן בעיטה וחוזר לישון..

7 תגובות
עמוד 1
  • כשלי זה קרה אמרו לי שהחל משבוע 28 צריך לב לתנועות.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • ?? ? 28 ??????? ?????
    ?? ????? ???? ????? ?????

• תראיח אני לא חושבת שכבר משבוע 25 יש ירידה בתנועות זה לדעתי מוקדם מידי ואגב זה לא ירידה אלא זה איכות התנועות יורדת ובדרכ מעקב רציף כמו שנוהגים רופאים זה אכן סביב שבוע 26-28 תלוי ברופא שאת חייבת להקפיד על 3 תנועות 3 פעמים ביום ולשים לב
    אבל במידה ואת מוצאת לנכון שיש שינוי ואת לא רגועה עדייף ללכת לודא שהכל תקין אין מה להלחץ אלא רק להיות קשובה לגופך ולהיות עירנית ולא לחכות זמן רב מידי...
    ויכול להיות שהוא באמת סתם ישן או שטיב התנועות השתנה
    בהצלחה
  • כמו שמרו לך צריך לשים לב לתנועות משבוע 28 בשעה 3 תנועות..
    יכול להיות שהוא באמת סתם יושן
    בכל מקרה אם את מרגישה משהו מוזר אז עדיף להבדק בשביל השקט הנפשי

• תאכלי טוב ותעשי סיבוב בבית..
    ספירת התנועות מתחילה משבוע 28.
    אם את ממש לחוצה תפני לבדיקה.

בשורות טובות
  • נו כן זה בגלל שיש פחות מקום...

זה עוד שבועות כאלה שהם יכולים להתהפך אלף פעם (ואז התנועות במקום אחר)
    וכל מיני כאלה...

אז יש שבוע שמשם זה חשוב לספור תנועות את כרגע לא שם, והשינויים הם נורמאלים עד אז.

• רק דיברנו והבחורציק התעורר לחיים:/עד כדי כך שבעלי שם עלי תיד בלילה והתעורר מהבעיטות שלו חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה