היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנותשעשו בדיקת שתן לבנות לפני גיל הסיר. איך המדבקה הזאת נדבקת? כבר פעמיים שמתי לה בלילה ובבוקר השקית ריקה ורק הספוג של המדבקה ספוג בשתן. עזרהההההההה נשארה לי רק מדבקה אחת ואין לי מה ללהגיש לבדיקה.
12 תגובות
עמוד 1
איזה טכנולוגיה...
ניסית לשים בסיר? אולי תצליח פתאום?
היא לא מתיחסת לסיר ברצינות.רק יושבת עליו ומפטפטת בג'יבריש השוטפת שלה.עוד לא יצא לנו אפילו טיפה לתוך הסיר.
בוקר טוב, קודם כל חשוב מאוד לנקות טוב את האיזור עם מים וסבון. לייבש טוב ואז להדביק את המדבקה. לא רצוי להשאיר לכל הליליה עדיף בבוקר ומה שיוצא ישר להעביר, לכוס הסטרילית ולקחת למרפאה. עדיף לך להשאיר אותה בלי טיטול ואז לתפוס את השתן. את יכולה גם לנסות במקלחת. אצל בנות יותר קשה לשים את השקית לפעמים לוקח כמה נסיונות. עוד משהו חשוב אם את לוקחת לה שתן שהיא בלי טיטול תשימי את, הכוס מאמצע הזרם ואל תתפסי את הטיפות האחרונות. יצא ארוך:)
נעמה אם היא היתה עושה פיפי בלי טיטול זה היה מקל עלי המון אבל הילדה לא מבינה עכרגע בשביל מה הסיר לא מגיבה לקולות ה-פסססס פססססססססס גם לא למים זורמים היא חסינה!!!! שמה ללילה כדי שמשהו יכנס נשארה לי מדבקה אחרונה. מה לעשות? להתעורר שעה לפני הגן ולשים ואז לאסוף את מה שנשאר?
אני עד היום לא הצלחתי לתת בדיקות שתן של הבנות. זה משוט בלתי אפשרי המדבקה הזאת!!
עדיף לא בלילה כי השתן צריך להיות סטרילי. גם בסיר לא כדאי לעשות. כשרשמתי בלי טיטול זה ברור לי שהיא לא תעשה ישר, צריך הרבה סבלנות ברגע שהיא קמה ואת שוטפת אותה, פשוט להשאיר בלי טיטול שתשחק כרגיל לתת לה כל הזמן לשתות, בסופו של דבר היא תצטרך לעשות פיפי יש גבול לכמה היא תוכל להתאפק. בגיל הזה קשה בעיקר לשים שקית כי היא כבר הולכת וזה כל הזמן זז. עדיף לך להשאיר איתה ככה מאשר לקחת שתן מהלילה ושתצטרכי לעשות, בדיקה חוזרת.
שאני הייתי צריכה לעשות בדיקת שתן עם המדבקה לאוראלי שלי היה לי סיוט אך עושים בדיקת שתן לבנות למה שלא תתיעצי עם הרופא שנתן לכם את הבדיקה אך לעשות לה? בכל אופן שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
מציעה לעמוד באמבטיה ולחכות שתעשה...
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
בהצלחה ושתרגיש טוב
קרה לי עם מיכל.... לא צריך להשאיר את המדבקה כל הלילה... תני לה לשתות המוןןןן, אולי אם לא שותה המון מיים, אחרי הבקבוק של הבוקר, ערב, ואז תדביקי לה ואחרי חצי שעה תצציצי,,,
הרופאה אמרה להדביק בלילה ולתת בבוקר. לא יכולה במהלך היום לילדה יש מסגרת, והמעבדה מקבלת עד 10 ניראה לי.אנסה כניראה מחר באמבטיה בבוקר.
אלה - תני לה לשתות משהו שהיא אוהבת (תה?) שתשתה הרבה בבת אחת ותחכי. תוך חצי שעה אולי יצא משהו. שלא תשב עם השקית. או בעמידה או בלי שקית ולהיות מוכנה עם הכוס.