היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נעלמתי קצת מכאן כי אני בהפסקה בנתיים קיבלתי כבר מחזור ראשון אחרי הכישלון של הטיפול האחרון וכרגע ממתינה למחזור הרגיל והוא לא חושב להופיע נדמה לי הייתי צריכה לקבל ב 3-4 לחודש בנתיים יש כאבי בטן של מחזור כבר שבוע ואין כלום כול פעם אני חושבת שהנה זה באאאאאאאאא וזה לא בא...ואני מחכה שיגיע כדיי להיתקשר לקבוע טור לטיפול החדש..מישהי חוותה ככה כאבי מחזור במשך שבוע שלם ואין מחזור?
6 תגובות
עמוד 1
הלוואי שהפעם תיראי שני פסים מהממים! לתשעה חודשים מלאים ותיצאי בידיים מלאות! כמה הפריות עשית?
חשבת על לעשות בדיקה ביתית...?
soshi לא עדיין מוקדם, ואני גם לא מאמינה בניסים..עם אכן זה זה אז יהיה סופר נס חנוכה ולא ניראה לי..כי גם לא היה לנו הרבה זמן ביחד לי ולבעלי בגלל העבודה והעמוד ענן הזה שהיה..כניראה אולי בגלל הלחץ מהאזעקות שהפציצו אותנו כי אני מאופקים בגלל זה כניראה האיחור..טוב נחכה וניראה בנתיים עדיין יש כאבי מחזור ואין מחזור..
עשית בדיקת דם או בדיקה ביתית?
כבר לא צריך הגיע שלשום..מחכה לטור לטיפול..שיהיה לכולנו בהצלחה..