אבא שבת. צריכה עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סוף סוף תורו של נתנאל להיות אבא שבת בגן :-) השבוע! אני ממש מתרגשת :-) נתנאל ממש מחכה לזה, למרות שהוא בטוח שהוא יהיה אמא שבת עם מטפחת :-) חחחח
    אני רוצה לעשות משהו מפירות... רק סלט פירות נשמע לי משעמם... מה אתן ממליצות? באה לי משהו מיוחד אבל לא יותר מדי עבודה חחח
    חשבתי על שיפודי פירות, שאלה האם הם ישארו יפים במהלך כמה שעות? הרי עד שכל הילדים מגעים, אוכלים ארוחת בוקר, ורק אז עושים פעילות.... מפחדת שפירות יאבדו את היופי אחרי שעה
6 תגובות
עמוד 1
  • רעיון יפה , טעים ובריא אבל ... כמו שאמרת הפירות בטח ישחירו
  • כששקד היה אבא של שבת בפעוטון (בגיל של נתנאל בערך) הכנתי לו עוגת שוקולד עגולה ועליה כתבתי עם שוקולד צ'יפס לבן "שבת שלום" באמצע העוגה, ובצדדים של הכיתוב עשיתי שני נרות לבנים בכל צד (גם עם שוקולד צ'יפס לבן) ואת הלהבות של הנרות עשיתי עם סוכריות לקישוט בצבע כתום ואדום.
    יצא מהמם!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • פעם עשיתי לתמיר לגן שיפודי פירות,
    חתכתי לקוביות בינוניות ושמתי על השיפודים
    היה להיט!
    וגם הכנתי לביבות גבינה

בלי קשר, עכשיו כשהוא אבא שבת אני תמיד מכינה פלטה עם פירות חתוכים,
    תמיר ממש גאה בזה!
  • תודה!
    timango: ופירות לא השחירו? חתכת אותם באותו בוקר, נכון? ועוד שאלה, מה שימש בתור שיפוד???? כי מדובר בילדים שנתיים עד שלוש, אני מנסה לחשוב על בטיחות... על מה ניתן לשפד?
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • יפה לכם על הבריאות שחר היה שבוע שעבר אבא של שבת והכנו סופגניות
  • את יכולה לשפד על מקלות סוכריה, יש כאלה בחנויות של ציוד אפייה
    ותשימי פירות רשים, קיווי, תפוזים,תותים, לא ישחירו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה