היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחילות לא היו לי בכלל עד עכשיו, ועייפות אצלי זה מצב די תמידי (אחרי שהפכתי לאמא בפעם הראשונה)
לפני שבוע גיליתי שאני בהריון והרופאה אמרה לי להתחיל עם פרנטל. מיד עם ההתחלה שלו, הופיעו בחילות (אני לוקחת אותו מיד אחרי אוכל). בהריון הקודם לא היו בחילות רציניות, ואכלתי בבוקר סנדויץ' והן היו עוברות לקראת 09:00-10:00 אבל הפעם הבחילות מאוד מאוד קשות.... :( זה כאמור התחיל מאז הפרנטל, זה מופיע בבוקר, וזה נמשך לאורך כל היום בעוצמות שונות, אבל זה בעיקר בבוקר.
לקחתי ב-11:00 סוכריית ג'ינג'ר - זה עזר, אבל לא העלים לגמרי.
האם יש סיכוי שזה קשור לפרנטל ????? מה עוד אפשר לעשות ????
6 תגובות
עמוד 1
תעשי ניסוי תפסיקי עם הפרנטל - תחליפי או לכדורים אחרים ותראי האם משפיע. לפי דעתי אין לכדורים השפעה על בחילות את פשוט בשלב שבו לרוב הבחילות מתחילות, וד"א כל הריון והתופעות שלו
אני עם ליבי, לדעתי אין קשר לפרנטל ואלה תופעות של ההריון הנוכחי... אבל את עדיין יכולה לעשות את הניסוי ולהפסיק עם הפרנטל לכמה ימים ולראות אם יש שינוי... שיהיה הריון קל ותקין!
כמו שאמרו הבנות ויש את תוספת הגינגרול שמאוד מקלה על חלק מהבנות את הבחילות תרגישי טוב ושיהיה בשעה טובה קל ותקין
אני לוקחת פרנטל וזה לא עושה לי בחילות. לא היה לי בחילות גם ליפני. אני חושבת שהבחילות שלך קשורות לתקופת הריון
תודה חמודות
פשוט הרופאה אמרה שזה הכדור שמכיל את הכל ואם לוקחים את הפירמה של אלטמן - צריך להשלים מרכיבים שחסר, אבל היא לא בדיוק יודעת ואמרה שאני אשאל את הרוקח...
שאלתי את הרוקח והוא לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו.....(בנים, בנים, מה הם מבינים בהריון ?!)
אולי זה באמת לא שייך, אני אנסה לבדוק אופציות אחרות ולראות מה קורה
לא נראה לי שיש קשר.
וכן פרנטל מכיל הכל הכל הכל הכל, אני גם לוקחת. תקחי אולי לפני השינה...