היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד שהשלמתי עם שביזותו של יום ראשון הרמתי את נהוראי מהמיטה הלבשתי לו מעיל חבשתי לו כובע העמסתי את התיק שלו על הגב גם את שלי בדקתי שהדוד כבוי לקחתי את המפתחות והפלאפון ואז קלטתי את קרטון הסופגניות שמתן קנה אתמול בלילה (טוב נו, גחמות של אישה הרה) דחפתי לשקית ותליתי על היד במקום שעוד נשאר וזהו. שלום לך בית עד הערב. שלום לבעלת הבית מה שלומך שיהיה שבוע טוב, מתגלגלת לי לרכב, מניחה את נהוראי קושרת, מסדרת, חוגרת, מוזיקה ויאללה לדרך
עוברת רחוב ועוד רחוב כולם מסתכלים על הרכב ואני לא מבינה מה השתנה היום אורות יש, דלתות סגורות, נהוראי בסדר אז מה תוקעים לי עיניים???
ואז הגעתי לסבתא והבנתי. אוי הטפשת הטפשת מסתבר שנסעתי 8 דקות, 5 רחובות עם קרטון הסופגניות על גג הרכב
12 תגובות
עמוד 1
שירונת הצלחת להצחיק אותי מזל שזה רק זה ולא משהו אחר ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו קרעת אותייי
אבל איך הוא הגיע לגג הרכב לא אמרת שהוא היה בבית? או שזה גם פרי הדמיון של טפשת ההריון?
חחחחחחחחחחחח
חחחחח איזו מצחיקולהההה
חחחח לא, שמתי אותו בשקית עד הרכב הידיים שלי היו תפוסות ואז הנחתי על הגג ופשוט שכחתי.
שמת ארגז שלם של ספוגיות איתך לדרך?
הייתי בטוחה ששמת בשקית אחד שתיים
לבריאות מאמי
חחחחחח לא שניה, פוס הוא קנה קרטון של 4 סופגניות ש-2 כבר חיסלתי אתמול לא קרטון של קילו
חחחחחח מזל שזה רק סופגניות , שמעתי כבר על כאלה ששכחו פלאפון ותיק על גג האוטו..
אהה כבר דמיינתי קרטון שלם של סופגניות יושב ליידך ומתחסל לאט לאט
אז מה נשאר לשביזותו של יום ראשון 3 שעות? בהצלוחס, אולי עוד תפתיעי בלידה קלילה בסיומו של היום הארוך הזה
אני עוד 15 דקות עפה מהעבודה לגוזלים שלי
לצערי זה לא עובר. זה רק משתבח עם ההריונות. אני כבר במינוס של IQ
עם הצחוק שליהערתי את עדן שחרפה לי על הציצי
חחחחחחח
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.