שרירן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי פעם הסירה שרירן מהרחם? שהקשה את הכניסה להריון?
    איך התהליך? ההחלמה? האם הצלחתן להכנס להריון אחרי זה?
    כמה שאלות 
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הסרתי אבל אני יודעת ששרירנים רואים אותם רק בהיסטרו' ולפעמים אפילו מסירים אותם במקום, תלוי הרופא...
  • כן ראו בצילום רחם שרירן קטן, נאמר שזה יכול לפגוע בהיקלטות, ואם יש היקלטות אז זה יכול להכשיל השרשה ולכן רצוי להסיר. בצילום רחם הרופא רשם כי יתכן שזו הבעיה... יש עוד בדיקה לאבחן ואז אלך לייעוץ.  
  • ראו, מה יש לך ללכת לייעוץ? שיפנו אותך להיסטרו' וזהו!
  • היי, אצלי היה מקרה דומה. אצלי אובחנו שאריות אחרי היסטרוסקופיה אחת לא מוצלחת ונשלחתי להיסטרוסקופיה נוספת להסיר את השרירן.
    לי עשו פשוט היסטרוסקופיה ניתוחית שזה בהרדמה מלאה, ההחלמה היא קלה, לוקחים קצת כדורים לחיזוק ועיבוי הרירית וזהו. יוצאים לדרך!
  • היי מחכה 28, תודה על השיתוף,
    אצלך היכן היה ממוקם השרירן?
    מתי עברת את הניתוח? לפני ואחרי הניתוח עברת טיפולי פוריות?
  • היי,
    אצלי השרירן היה = שאריות ברחם כתוצאה מהפלה באמצעות כדורי ציטוטק ובהמשך היסטרוסקופיה לא מוצלחת.
    בפעם השנייה, לאחר ההיסטרוסקופיה השנייה- הרחם היה נקי והכל בסדר.
    מאז עברתי שאיבה אחת והחזת טריים.מוקפאים- בינתיים ללא הצלחה....מקווה לימים טובים יותר!!! לכולנו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה