בדיקות ביוץ ביתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, החלטתי החודש לבדוק ביוץ באמצעות הערכות.
    ניסיון קודם איתן לפני 4 חודשים לא היה משהו ולכן הפסקתי להשתמש.
    אבל אני נותנת עוד היזדמנות.
    אני לא יודעת לומר אם המחזור שלי סדיר מאחר ועד לפי חודשיים המחזור היה סדיר כל 28-29 יום. לפני חודשיים היה לאיחור עם הפרשות חומות במשך שבועיים וחצי ורק אחרי 41 יום הגיע המחזור האמתי. אז אני לא יודעת איך לחשב עכשיו.
    אני ביום ה6 למחזור. מתי אני אמורה להתחיל לבדוק עם הבדיקות?
8 תגובות
עמוד 1
  • הכי מוקדם תתחילי לבדוק מהיום ב 11 ברגע שהוא מראה לך מחיובי תפסיקי לבדוק..
    אני אישית ממליצה לא להשתמש בערכות סתם בזבוז כסף וגם כשאת יודעת שאת בביוץ את בלחץ וזה לא ממש מוסיף להיקלטות
    עדיף לקיים יחסים יום כן יום לא זו שיטה מאוד טובה גם אני השתמשתי בערכות ביוץ ולא יצא לי מהם שום תועלת

• היי מעיין,
    תודה על התשובה.
    גם אני לא ממש אוהבת את הבדיקות האלה וזה באמת מלחיץ.
    הבעיה היא שיש לי תחושה שאני מפספסת את הביוץ.
    ולעשות יום כן יום לא לאורך תקופה ארוכה זה קשה.
    כבר קניתי חפיסה של בדיקות אז אני אתן צאנס אחרון. מקווה לא להתאכזב שוב.
  • אני מבינה את הלחץ שלך להיכנס להריון גם אני הייתי ככה
    ולא רק את חושבת שאת מפספסת את הביוץ אלא כולנו
    אני ידבר איתך תכלס..כל הפעמים שניסתי לחפש תביוץ וכו' לא יצא לי מזה פשוט כלום!! יום אחד הייתי אצל הרופאה היה לי דימום קטן היא אמרה לי את מבייצת תקשיבי מהלחץ של הביוץ קיימנו יחסים איזה חמש פעמים העיקר שיקלט..באותו חודש ברור שלא היה כלום פשוט כלום אם כל הלחץ שלי בכלל..
    בחודש שבכלל חשבתי שהביוץ כבר עבר כי בעלי בכלל לא היה נמצא אז זרמתי כרגיל נהנהתי והופ באותו חודש ניקלטתי להריון..אני מקווה שאת ממבינה את המסר שלי לא רק ביזבוז כסף אלא גם עצבים ולחץ מיותר!שלא עוזר לך בסופו של דבר..

• הבדיקות עוזרות לגלות ביוץ... לדעתי הן סבבה.
    דרך נוספת היא בדיקות דם ואולטרסאונד...רק דרך מעצבנת יותר...
  • אוף אני כבר לא יודעת מה לעשות. גם בחודשים של בדקתי ביוץ בכלל לא הצלחתי להיקלט. וגם בחודשים שכן בדקתי ביוץ לא הצלחתי להיקלט.
    אגב, מעיין אני ממש מבינה את מה שאת אומרת כי בהריון הראשון פשוט הפסקתי גלולות ואמרתי מתי שיגיע יגיע ואחרי 4 חודישם זה הגיע בלי לבדוק ביוץ וכל זה.
    אולי בתוך תוכי אני עדיין לחוצה וזה מה שמעקב.
    ומזל טוב על ההריון באיזה שבוע את? הריון ראשון? כמה זמן ניסיתם?
  • היי,

אני דווקא בעד הערכות, הן עוזרות לעשות סדר במחזור.
    גם ככה את יודעת בדיוק מתי המחזור אמור להגיע ואם הוא מאחר...
    במיוחד כשאת אחרי גלולות המון שנים ועוד לא ממש מכירה את הגוף...

מה שלא הצלחתי להבין זה - אם הבדיקה חיובית, סימן שעוד יומיים יתרחש הביוץ או שזה יום הביוץ עצמו? ממתי אני אמורה להתחיל לספור 14 יום?
  • ממליצה לך לקחת בערבון מוגבל את הבדיקות האלה, כי האמינות שלהן לא משהו.. בדקתי בהן במקביל למעקב זקיקים סתם מהסקרנות, הקפדתי על כל מה שצריך, והן לא זיהו את הביוץ גם כשהlh היה מאד גבוה..
  • אני כרגע בהריון שני שבוע 26+
    ההריון הראשון היה הריון כימי גם בו ניקלטתי וחשבתי שכבר עבר לי הביוץ בכלל
    כל שאר החודשים שבדקתי ביוץ או שניסתי לתזמן וכו' פשוט לא קרה כלום ההפלה היתה בחודש פבואר אם אני זוכרת טוב אחרכך ניקלטתי שוב בפעם השנייה בחודש יוני דיי מהר יחסית...כל החודשים אחרי ההפלה היו מאוד קשים בשבילי כי המחזור שלי לא היה סדיר בכלל!!מ 26 ועד 45 ימים
    בחודש האחרון כמעט נשברתי וקניתי שוב ערכות בעלי אמר לי בואי נחכה החודש אם לא ניקנה אמרתי סבבה יאלה ובאמת באותו חודש הביוץ היה ביום ה 11 ואפילו לא ידעתי וניקלטתי להריון סופנטני במיוחד!בעזרת ה אצלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה