היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סבתא שלי גרה ביחידת דיור שלנו. והילדים הולכים לשם חופשי כשבא להם (בשעות סבירות, מן הסתם) הבעיה שיש לה שם סלסלת ממתקים במיוחד בשבילם. וכל הזמן הם חוזרים עם שוקולדים או וופלות או סוכריות. גם אם זה בדיוק דקה לפני ארוחת ערב, גם אם בדיוק סיימו עוגה בבית. גם אם זה בדיוק לפני השינה וזה יגרום להם לא ללכת לישון נורמלי.
השאלה אם לבקש ממנה להפחית בתדירות או להחליק? כי בכל זאת, היא סבתא רבה וזה הכיף שלה בחיים, לפנק אותם. אבל היא לא קולטת שבהרבה מהמקרים הם הולכים בשביל הממתק ולא בשבילה.
מה הייתן עושות? __________________________________________________________________
15 תגובות
עמוד 1
לשמור למחר זה אחלה רעיון אבל לא תמיד עובד ולא על כל הילדים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני הייתי מבליגה היות שהיא סבתא רבה וגילה מבוגר לא הייתי פונה אליה בבקשות שאולי היו עלולות לפגוע בה במיוחד שהילדים אוהבים אותה ובאים אליה תני לה להיות מאוושרת
חשבתי על הפתעות, אבל היא מהאסכולה הפולנית הישנה. מה שלא אכיל - לא נחשב
אני הייתי מבקשת להגביל.... נגיד לפעמיים-שלוש ביום (בהנחה שזה יותר מזה) או לשעות מסוימות
לא, זה לא יותר מפעמיים ביום. אני לא מרשה להטריד את סבתא כל כך הרבה. בכל זאת, היא מאוד מבוגרת. זה פעם ביום ככה.
פעם ביום אז ילה שילכו. זה מה שיזכרו ממנה אח"כ ובנוסף בטוח עושה לה טוב בלב גם אם הם באים רק בשביל הסוכריות. איזה כיף להם. זה משאיר זיכרון נורא מתוק בלב
אז אולי חטיפים בריאים? (יחסית)
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
את יודעת מה אני זוכרת מסבתא שלי ז"ל שניפתרה לפני 27 שנים ??
את זה שתמיד היינו הולכים אליה בערב שישי והיא היתה מביאה לנו לאכול קוביות סוכר ולקפוץ על המיטה שלה בחדר שינה ..
אני הייתי מבקשת להפחית...
אם היא לא הייתה קולטת שהם באים בשביל הממתק- אז לא היו לה כל הזמן ממתקים..
[ [
אני גם הייתי מנתבת את ההליכה אליה לאחרי הארוחות או קונה לה מאגר חטיפים בריאים יותר