מנופור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה עצבים עם התרופה הזאת....
    אוף!!!
    אני מזריקה אותה עכשיו וכשקניתי אותה, לא טרחו להגיד לי בבית מרקחת שזה מגיע בלי המזרק.
    ועכשיו כל פעם אני צריכה לחפש מחט ומזרק, במיוחד היום כשכל הקופות סגורות לרגל החג!! בסופרפארם אין!! אאלץ ללכת לביקורופא - אין ברירה!!!
    נתקלתן במקרה כזה?
3 תגובות
עמוד 1
  • לא היית בהדרכת אחיות ?
    את מזריקה כמה אמפולות של אבקה שאמרו לך ומים ( בדרך כלל זה מים אחד על שלוש אבקות ).
    ובהדרכת אחיות הם מביאות תיק קטן כזה עם מחטים ומזרקים .
    בכול מקרה יש לי אם את מאזור רחובות או שאת רוצה להגיע אני אתן לך בשמחה .
    בהצלחה

• אצל האחיות יש ערכה מיוחדת עבור מונופור, עם מזרקים, מחטים קטנים, פדים ושובר אמפולות אם אני לא טועה, אני בקשתי כי ראיתי שהאחרות יוצאות עם זה.
  • היי בנות,
    לא עברתי הדרכת אחות על הזריקה הזאת...
    בקיצור נסענו לביקורופא, הרופא שם הזריק לי את התרופה ולקחתי ממנו כמה מזרקים להמשך....
    מזל שיש יוטיוב, אחרת לא יודעת איך הייתי מסתדרת...
    מזעזע שאף אחד לא טרח להסביר לי איך צריך להשתמש בתרופה...
    רק בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה