אוףףףףףףףף איזה באסה :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שהדלקת עיניים התגעגעה לעופרי אחרי שבוע שלא באה לבקר, והיא חזרה הערב :/
    ומחר בצהריים יש פעילות ספורטיגן הורים וילדים בגן של עופרי :/ פעילות ראשונה של הורים וילדים וכ"כ התרגשתי ורציתי ללכת עם עופריקוש :(

היא ממש בסדר 555, רק הפרשות בעין אחת :( עשיתי לה שטיפות עם תה קמומיל וגם שמתי לה את הטיפות בעיניים, אני מתכוונת לעשות לה שוב בקטנה יותר מאוחר..

תכננתי לראות איך היא קמה מחר, ואם היא לא מרגישה טוב להתקשר לגן לשאול אם אפשר לבוא איתה רק לפעילות ://

מה אתן אומרות? זה אפשרי?
    או שעדיף לי לוותר על זה וזהו?
    העיקר ההזמנה של חמותי עדיין בתוקף ואותה אי אפשר לבטל

3 תגובות
עמוד 1
  • אם זה לא מדבק אז אני חושבת שזה בסדר ללכת..
    תחכי למחר ותראי איך היא תקום עם העין, בהתאם תתייעצי עם הגננת בטלפון, או שתחכי לתשובות מהבנות פה כינאני לא ממש מבינה בזה
  • את לא צריכה להתייעץ עם הגננת. אם אין הפרשות בבוקר אז הכל בסדר והקומפרסים והטיפות עזרו.

מקווה שיעבור

• אוי, שתרגיש טוב פיצקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה