היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליעד : כה (כן) אני : רוצה קצת במבה? ליעד : כה (נותנת לו במבה) אני : רוצה אולי פרוסה עם נקניק? ליעד : ל! !! ומנענע את הראש ללא והולך.. חחחחחח איזה כיף שאפשר לנהל שיחות רציניות
16 תגובות
עמוד 1
איזה בונבון
במבה ונקניק ב6 בבוקר
כי אין כמו במבה
חחחחחחחחח איזה נושייי אני התרגשתי ככה כשאחי הקטן התחיל לנהל איתנו שיחות
חחחחח אצלנו במבה זה מאורע חגיגי של אחת לשבוע בערך
מתוק אמיתי
סליחה אני עם נופר למה לא קורנפלקס עם חלב? פרוסה עם גבינה? מעדן? מה זה במבהונקניק בבוקר?
בלי קשר הכי כיף בעולם שהם מתקשרים
חחח נסיכייי
איזה מתוק
חח דייסה הוא כבר לא רוצה קלט שאני עובדת עליו עם הסימילאק אבל אני אנסה את יתר הדברים שאמרתן
חח דייסה הוא כבר לא רוצה קלט שאני עובדת עליו עם הסימילאק אבל אני אנסה את יתר הדברים שאמרתן
וחשבתי שרק אצלנו כשיש "מלחמת עולם" בבוקר, קורה שאני "מובסת" ומוצאת עצמי עם כמה במבות בצלחת.... אבל בד"כ אנחנו עם השוקו ביג בננה, ויש אותו עכשיו במבצע 15 ש"ח בסופרפארם- שווה! לרוב אנחנו עם צ'יריוס וחלב או יוגורט עם חתיכות תותים.
[]
[]
אני כמו סיון ונופקי יש ים דברים עזבי את הבמבה ונקניק לאחכ תנסי עוד ועוד דברי גבינה פדיאשור וכו' אל תתיאשי זה חשוב גם ומתוק זה ברור הכי חמודי