היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה על על התמיכה בפוסט הקודם, יש היום הזרעה, ומחר עוד אחת, תחזיקו אצבעווותתתתתתתתתתת
26 תגובות
עמוד 1
מחזיקה הזרעה כפולה עשית לפני כן? או פעם ראשונה?
מחזיקה אצבעות שיצא מהן בייבי מקסים
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
תודה אהובות, תמיד זה הזרעה כפולה אלא אם כן יוצא על שבת
קודם כל המון בהצלחה! ורציתי לשאול למה הזרעה כפולה? הרי את לוקחת זריקת אוביטרל אז הביוץ מתוזמן ואין סיכוי שתפספסי אותו, ואם את עושה יום אחרי שהביוץ היה אז הוא כבר מסתיים?
מחזיקה לך חזק חזק חזק תעדכני
תודה חמודות!!! טלי זה רק מגביר את הסיכוי להבנתי
יסמינוש!! מגייסת את כל 20 אצבעותיי, וליתר בטחון גם את של בעלי וחמותי, כך שכאן מגוייסות לך 60 אצבעות.. חייב להצליח!!!!
תמרוש! תודה ממי שלי, מלא זמן לא דיברנו, מתי את בפייס?
חמודה שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! תאמיני תהיי אופטימית ותקחי בקלילות ולא להתעצבן על כלום עד שהבטא תהיה גבוהה :) מחזיקה לך מיליון אצבעות
מאחלת לך שזה החודש האחרון שתשתתפי בפורום הזה, ותעברי לפורומים של הריון
בהצלחה רבה מאמי ובשורות טובות בקרוב, ג'יסי רציתי לשאול אותך ביום שני של הזרעה אתם עוברים אותו תהליך של יום ראשון של הזרעה כלומר השבחה ואחר כך הזרעה? פשוט אני לא עברתי אף פעם הזרעה כפולה,אז רציתי לדעת.
איזה מהממות, תאמינו לי כל האהבה הזאת נותנת פוש רציני להריון
בהצלחה מאמוש, אמן ויצליח!!!
Boten
בהצלחה ג׳סי שיהיו בשורות טובות
יפה שלי !!!!!!! שיהיה המון המון המון המון המון בהצלחה אני ממש מתרגשת בישבילך!! שבע״ה זה יהיה הטיפול האחרון והמנצחחחחחח!!!!!!!!!
תודה יפות, אמן, יש לי הרגשה טובה.... גם עברתי טסט היום חחח....כן כן בגיל 32....
אני לקראת, צילום רחם, אחר כך נראה.
מתי הצילום?
בהצלחהההה!!!! :-))
בשעה טובה והלוואי שהבשורות הטובות ימשיכו בעזרת ה׳
בשעה טובה והלוואי שימשיכו להיות רק בשורות טובות בעזרת ה׳