היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תמיד אני נתקלת בכל מיני דברים הזויים במסיבות בגן למשל: הורים שלא מגיעים למסיבת חנוכה.. ואני מנסה מאוד שלא לשפוט, אבל באמת המסיבות אצלנו הן ביום שישי .. וגם אם אתה עובד, אז תאחר בשעתיים זה הילד שלך. אצל יותם היה ילד ששלחו אותו עם הסבתא.. היא בכלל לא נכנסה לגן, הסתובבה בחוץ..
10 תגובות
עמוד 1
ילדה מאופרת??? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אויש מסכנים הילדים שההורים לא הגיעו
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
אני גם ראיתי תמונות של ילדה מאופרת במסיבת חנוכה.... לדעתי זה הזוי...
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
הכי כואב לראות את הילדים שהוריהם לא מגיעים...
איזה עצוב שהילדים לבד
זה בהחלט לא נעים לראות ילד במסיבה לבד
אז בתור אימא שלא תמיד יוצא לי להיות במסיבות בגנים תמיד אני דואגת מישהו מהמשפחה כמו סבתא / דודה כי מה לעשות יום שישי הוא גם יום עבודה !! או שכמו שהשנה עשו ביום שני בשעה תשע וחצי מסיבת חנוכה ותאמיני לי שאני אוכלת את הלב שאני לא במסיבה אבל אין לי ברירה כי כבר לקחתי יום חופש למסיבת חנוכה שהייתה ביום שני ואין לי אפשרות לאחר / או שבעלי מתחיל מוקדם ו9 בבוקר זה עיצומו של יום עבודה אז להגיד שהורים שלא מגיעים זה הזוי אז לא תמיד אפשר להגיד טוב נו תאחר בשעתיים שבכלל לא עובדים באותו העיר !! על הילדה המאופרת אני מסכימה שזה הזוי
אני חושבת שאם לא הייתי יכולה להגיע למסיבת חנוכה שמתרחשת במהלך היום בגן (ואכן, זה מעצבן) הייתי מעדיפה לא לשלוח את הילד לגן. ככה אני מרגישה...
אם בעלי או סבא/סבתא יכולים, אז בסדר, אבל שאף אחד לא יבוא? זה פשוט שובר לי את הלב לחשוב על הילד שלי מסתכל על הדלת וכל פעם בא הורה של ילד אחר.