היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, אשמח לעזרה בנושא האכלה. איתי הקטן שלי בן חודשיים ושבוע, שוקל בערך 5.5 - 6 קילו. כבר חודש הוא לא מגדיל את הכמות אוכל ומספר הארוחות הצטמצם. הוא אוכל 90-100 סימילאק, 6 ארוחות ביום. האם זה הגיוני? הוא לא אמור לאכול יותר? הוא ירד גם משבע ארוחות לשש אז איך הגיוני שהכמות נשארה אותו דבר? תודה.
6 תגובות
עמוד 1
תינוק זה לא ספר... כל תינוק בפני עצמו עם אופי, רצון וצורך שונים גם לנו יש ימים ותקופות שאועלים פחות ויותר טוב...
יש את טיפת חלב, שעוקבת אחרי המשקל בהתאם לעקומות גדילה (שגם הן לא מדע מדויק, אבל נותנות פרופורציה כלשהי)
מה אומרים בטיפת חלב?
אם את מודאגת את יכולה פשוט לקחת אותו למרפאה, למען השקט הנפשי.
לי נראה סביר הכמות, המשקל... אבל אני לא אשת מקצוע
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני עם עדי
מסכימה עם הבנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מזל טוב!! אני אמא לשלשה צפלונים. בהתחלה בגלל שהייתי תמיד בלחץ הייתי פשוט מגיעה לטיפת חלב בלי להתקשר אפילו ומבקשת רק לשקול. זה לוקח ממש שניה ורבע. מפשטים שוקלים הולכים הביתה. אני בעד לתת לתינוק את מה שהוא מבקש. אם 100 CC מספיק לו והוא דורש את זה כל כך וכך שעות זה מספיק בטוח. תחשבי שלמשל בהנקה אין לך מושג מה וכמה אוכל... פשוט "מקשיבים" לתינוק. לאט לאט אתם תכירו את תזהי את הצרכים שלו יותר בקלות ותתפסי יותר ביטחון. בלי קשר אם אני זוכרת נכון 100 CC בגיל הזה זה יפה מאוד.
היי! ברוכה הבאה!
גם הקטנה שלי לא אכלנית גדולה - יונקת מה שצריך והולכת לישון