היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני ממש בתחילת ההריון. עליתי עד כה קילו וחצי! ממש מיותר ממש ממש. אני רוצה להוריד אותם, אני יודעת שאסור לעשות דיאטה בהריון אבל חייבת להוריד את המיותרים האלה... יש לכם רעיון?????
6 תגובות
עמוד 1
הם ירדו לבד כשלא תרצי לאכול כלום בגלל הבחילות חחחחח
ואת חייבת בהריון לאכול בריא ונכון 3 ארוחות מסודרות ביום וארוחות ביניים. כשאת אוכלת בריא, המשקל שאת עולה הוא לא מיותר, הוא נחוץ, וחלק לא שלך בכלל, ויורד לבד אחרי הלידה בקצב טוב ולגמריי.
אומרים שעד שבוע 12 לא אמורה להיות עלייה משמעותית במשקל.. אני קראתי המון מאמרים על משקל בהריון מהלחץ הזה שיש לי..בכולם רשום שאישה בהריון צריכה לאכול רגיל עם תוספות של 300 קלוריות ביום(שזה כלום..פרי או יוגורט משהו כזה)מאוד קקשה לשמור על זה כי מי כמונו יודעות שיש לנו חשקים דוקא לדברים המשמינים.. אבל אני הבנתי אתמול דבר אחד..ראייתי מלא בחורות אחרי לידה שאחרי כמה חודשים ממש הרזו וחזרו לעצמם..אז למה באמת לא להנות בזמן שמותר לך?אם לא בא לך לעשות את העבודה אחרי ההריון(כמוני)אז פשוט תשמרי על עצמך אל תאכלי שטויות..אבל אם לא אכפת לך לעבוד קצת אחרי ההריון אז תתפרעי קצת לא קרה כלום מותר לך..
אל תדאגי, כנראה שאת עכשיו בתקופה של התקפי רעב ובגלל זה עלית. גם לי זה קרה. עליתי גם איזה קילו וחצי ואחרי שחזרתי לאכול נורמלי, ירדתי אותם לבד ועכשיו אני חצי קילו מתחת למשקל תחילת הריון
בלי לחץ ובטח לא להתחיל דיאטות. מה שאת כן יכולה להתחיל זה להקפיד על כל מה שנכנס לפה. להוריד את כמות הממתקים - להגביל אותם לאכול מסודר. עלייה קטנה בהתחלה לא מראה על כלום!.
לא נורא מותק בלי להתחיל דיאטות תנסי לאכול נכון ובריא ולא תעלי במשקל סתם
דיאטה לא עושים אבל כן חוזרים לאכול מסודר ובריא ובלי שטויות ... גם אני רעבה מאוד עכשיו .האמת קצת נרגע עכשיו אבל עדיין לא המצב הרגיל אצלי. מה שכן אפשר גם לעשות זה ספורט