שאלה לגבי אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל מותר להביא במבה וקמח לבן?
    אם נניח אני אוכלת עוגה, מותר לי לפורר טיפונת לאיילה בפה?
    ומה לגביקמחים מכל מיני סוגים?

תודה.

7 תגובות
עמוד 1
  • ב 8 חודשים עדיין לא נתתי במבה רק לקראת גיל 10 חודשים... אבל מכירה כאלה שנתנו והכל היה בסדר .
    עוגה לא חושבת שיש בעיה - תפוררי ותתני ותראי איך היא מתנהגת .....

בכלל הרופאת ילדים אמרה שמרגע שנותנים להם טעימות - אז נותנים טעימות של הכל . ה-כ-ל
    ) חוץ מחלב ודבש כמובן)

• אני חושבת מגיל 4 חודשים, אבל הבת שלך גדולה כבר... עכשיו בטוח אפשר
  • קמחים ועוגה זה גלוטן וזה מגיל חצי שנה. אז את יכולה להביא לה
  • לגבי במבה - אני לא נותנת עד היום. לא יודעת אבל יש לה עוד מלא זמן לאכול אותה בגן אז למה לדחוף לה כבר עכשיו אם היא לא מבקשת?

לגבי עוגה נראה לי מותר רק תוודאי שהיא יכולה לסלוע אותה כלומר תני לה מייד לשתות אחרי זה כי תלוי בעוגה אבל ללחם ועוגות יש נטיה להידבק לחיך ואז הם לא יודעים מה לעשות.

בתאבון
  • תודה בנות

• לרז נתתי הכל מגיל 4 חודשים
    כולל סולת במרק, גריסים ועוד...
    בפירות הייתי מרסקת עוגה/ בסקוויט

• אני נתתי במבה מגיל 6-7 חודשים, לא רואה בזה שום דבר רע, ולדעתי במבה עדיפה על עוגה...

ועדיף לתת גלוטן על מנת למנוע סיכוי לרגישות אליו.

יש אפילו במבה שכיביכול בריאה יותר - כתמתמינים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה