היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום שבת כשהיינו אצל ההורים של בעלי גיסי (המשוגע) ואישתו פשוט התעלמו מאיתנו
9 תגובות
עמוד 1
אגיד לך מה עשינו, הזמנו. למרות הכל ברית וזה, לא נעים (למרות שאצלכם זה יותר מסיבת ברית) גיסותי עברו לידי בלי לומר שלום או מזל"ט אבל נכחו. גם טוב. אח"כ שלא יגידו שאנחנו לא בסדר מי שרוצה להתנהג כמו טמבל שיתנהג יאנחנו יצאנו ידי חובה
תזמינו אותם, זו משפחה קרובה.
וגולי תעשייי טובה כבר, תפסיקי לצפות מהם!!!!!!! הם קרים ואטומים רגשית! ליהוא ל-א צריך אותם.
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
תזמיני אותם כדי לצאת ידי חובה כמו ששירה אמרה ובאירוע פשוט תתעלמי מהם!!! בדיוק כמו שהתעלמו מכם!
יגידו לך שלום אז תסתובבי ותלכי!
תזמיני ותתעלמי, אין פה יותר מדי ברירות. עדיף להמנע מריב שיגרור את כל המשפחה לפנות נגדכם. מצד שני הנוכחות שלהם לא תתרום ולא תגרע, תתייחסי אליהם כמו לאויר. נו, מקסימום לגז חממה מסריח
את חייבת להזמין אין לך ברירה ץקווי שהם לא יגיעו! רק תפסיקי לצפות מהם לדברים או ליחס ותתעלמי כאילו הם לא שם הרי היו לך שם מספיק אנשים אחרים המון מזל"ט
גולי לפי דעתי את לא אמורה להתייחס לאנשים כאלה
אני גם חושבת שפשוט תתעלמי מהם הרי גם ככה אין לך הרבה ברירות ואת חייבת להזמין אותם, אל תתייחסי אליהם לאנשים האלה לא מגיע אפילו יחס
לדעתי האישית (ואל תרביצו לי כי אני ארביץ חזרה) תזמיני וכשהם יגיעו תתנהגי בנימוס, תגידי שלום ותודה שבאתם וזהו.
אם תתעלמי זה יכניס אותך לעצבים מבפנים וזה סתם יהרוס לך את היום המיוחד של הבן שלך. זו דעתי