לא רוצה! לא רוצה שיתרחש עכשיו ביוץ!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אוף, אני לא רוצה להיות מתוסכלת!!
    המחזור שלי סדיר בד"כ, אני מקבלת בין 30-32. ובעיקרון לפי החישוב הרגיל של להפחית 14 יום יש בערך עוד 5 ימים!
    אני אסביר: קיבלתי מחזור ב28, שזה לפני כ13 יום, ואתמול בדקתי בבדיקת ביוץ והופיע לי רק סימן אחד [סימן הבקרה] מה שאומר - אין ביוץ.
    ועכשיו, עשיתי שוב בדיקת ביוץ ו..הופיעו שני פסים! [פס הבקרה בולט, והפס השני מופיע אבל הוא אינו חלש, הוא חלש++ אך לא כמו הבולט]
    ולא! אני לא יודעת אם זה אומר שהביוץ צריך להתרחש עוד מעט!! בעלי חוזר רק ביום חמישי מהצבא!! וזה לא פייר!
    תרגיעו אותי בבקשה!!
2 תגובות
עמוד 1
  • ממוש קודם כל תרגעי כל הלחץ בטוח לא יעזור, עכשיו, עד שאין 2 קווים זה לא ביוץ, ומהרגע שיש 2 קווים הביוץ מתרחש תוך 24 עד 36 שעות (תלוי בבדיקה) בנוסף, ביוץ זה לא משהו שקורה ונגמר תוך דקה, הוא מתרחש בערך 24 שעות ואצל צעירות אפילו יותר (כך אמרה לי האחות פריון) אז לדעתי בעלך יחזור בדיוק בזמן!!! שיהיה המון בהצלחה, תמשיכי לבדוק ולדווח

• נו זה מעולה!!!! ביום חמישי צריך להיות הביוץ שלך תמשיכי לבדוק גם מחר אם עדיין מופיעים 2 פסים כהים זה אומר שהביוץ קרב בין יום ליומיים מרגע הופעת הקו הכהה ... אני מאמינה שהכל יסתדר ... איך שהוא מגיע תסתערי עליו ביוץ זה לא דקה אחת יש לך חלון הזדמנויות גדול יחסית ...
    בהצלחה!!!!
    הפס חייב להיות או כהה באותה מידה או יותר כהה מהבקרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה