היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אופיפי עדיין לא הולכת. היא אוטוטו בת שנה ו-3 חודשים. אני יודעת שלכל אחד יש את הקצב שלו... מה גם שכל ההתפתחות שלה הייתה קצת מאוחרת, זחילה, ישיבה, וכו'... לכן האחות אמרה שגם ההליכה מתעכבת ואין לי מה לחשוש....
אני רואה שהיא עומדת לבד כמה שניות והולכת ממש יציב עם ידיים או רהיט. רק לא לבד
17 תגובות
עמוד 1
מבחינה מוטורית היא ממש קרובה לא להוליךאותה ולנסות לעודד הליכה ללא תמיכה בחלל פתוח כמו פארק תתחילו ממרחק כאן של צעד תעמדו ולה ותעודדו אותה לבוא אין לך מה לדאוג היא בקרוב תלך
יש לה הכי הרבה ביטחון בג'ימבורי... למעשה שם היא נעמדה לבד ללא עזרה
אני אשתדל לקחת אותה הרבה לג'ימבורי , לפארק לצערי קר מידייי
נתנאל התחיל ללכת בגיל שנה וחודש. זה ממש הפתיע אותי כי הוא התחיל לזחול ולהתיישב באיחור קל. אם היא הולכת בעזרת רהיטים, אז אין מה לדאוג. זה שאלה של זמן בלבד, היא רק צריכה ביטחון. אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
ליעד התחיל בשנה וכמה ימים. אין לך מה לחשוש זה יבוא אני מבטיחה. מכירה הרבה תינוקות בני שנה ו 3 או שנה ו 4 שעדיין לא הולכים
ברגע שהיא מצליחה ללכת בעזרת רהיטים זה ממש קרוב. אוריקי התחיל ללכת בגיל שנה ו 4 חודשים (זחל והתיישב בול לפי הספר) אמילי הטורנדו התחילה בגיל שנה ו חודשיים (אבל אצלה זה התעכב בגלל גמישות יתר). ובקיצר, לא לדאוג. תהני מזה שאת יותר מהירה ממנה בינתיים ברגע שהם מתחילים ללכת החיים הופכים להיות קצת יותר מהירים.
אם היא הולכת בעזרת רהיטים היא ממש קרובה תני לה את הזמן שלה הדס רק לפני חודש עשתה צעדים ראשונים ללא עזרה והיא עושה את זה ממש בתדירות נמוכה ... אי אפשר להגיד שהיא הולכת . אבל מה - אני יודעת שיש לה את זה היא פשוט מפחדת או חסרת בטחון . מה שכן - עדיף לתת לה הרבה ללכת מסביב לרהיטים כמה שיותר שתחזיק במכנס שלך שאת הולכת אחורה ... לתת לה להיות בגימבורי אם שם היא יותר בטוחה .. אגב כמעט רוב הילדים מרגישים בטוחים של מאשר על רצפה ... אז לנצל את זה .
אל תלחצי . .. לפי ההתפחות התקנית עד שנה וחצי לא ללכת - זה בסדר
אם היא הולכת בעזרת רהיטים היא ממש קרובה תני לה את הזמן שלה הדס רק לפני חודש עשתה צעדים ראשונים ללא עזרה והיא עושה את זה ממש בתדירות נמוכה ... אי אפשר להגיד שהיא הולכת . אבל מה - אני יודעת שיש לה את זה היא פשוט מפחדת או חסרת בטחון . מה שכן - עדיף לתת לה הרבה ללכת מסביב לרהיטים כמה שיותר שתחזיק במכנס שלך שאת הולכת אחורה ... לתת לה להיות בגימבורי אם שם היא יותר בטוחה .. אגב כמעט רוב הילדים מרגישים בטוחים של מאשר על רצפה ... אז לנצל את זה .
אל תלחצי . .. לפי ההתפחות התקנית עד שנה וחצי לא ללכת - זה בסדר
תני לזמן לעשות את שלו ואת תלחצי עליה הבת שלי אמנם התחילה ללכת מוקדם יחסית (בגיל 11 חודשים) אבל את ההתפתחות המוקדמת יותר היא התחילה מאוחר מאוד (התהפכה רק בגיל 7 חודשים)
אוראלי שלי התחיל ללכת בגיל שנה וחודשיים גם הוא עשה הכל מאוחר התהפף זחל ישב הכל ממש בפיגור של כמה חודשים טובים
כמו אמרו לך עם היא הולכת סביב רהיטים ונעמדת כמה שניות לבד - ההליכה ממממש קרובה בלי לחץ
הבת שלי התחילה ללכת בגיל 10 חודש 5555 אבל באמת אומרים לא לדחוף את הילדים מה שאת יכולה לתת זה הליכון - משחק כזה ואולי זה יעזור. יותר מזה אין מה לעשות באמת כל ילד והגיל שלו.
אני תכף לוקחת אותה לג'ימבורי...
זה עניין של זמן וסבלנות לגרות אותה כמו שליבי אמרה בהצלחה היא בכייון הנכון
נהוראי התחיל ללכת רק בסוף חודש שעבר ועדיין- לא הולך רצוף, מפחד, נאחז וממשיך...
לנו מאוד מאוד מאוד עזר וממש פתח את הצוהר להליכה, הג'ימבורי הריצפה שם מרופדת, הילדים שם הולכים, וגם הפחדני שלי אזר אומץ והתחיל עד היום אני משתדלת לקחת אותו פעמיים בשבוע לפחות זה נותן לו המון ביטחון.
עוד כמה דברים שקראתי בהיסטריותי
היא בדרך הנכונה לקראת הליכה עצמאית ובעצמך ציינת שהיא קצת התעכבה גם בשלבים הקודמים אז הכל יהיה בסדר והיא תתחיל ללכת ממש בקרוב מה שעוד יכול לעזור זה עיסויים בקשת כף הרגל, ממש לעשות מסאג' עדין כדי ללמד אותה לשחרר ולכווץ את השרירים של כפות הרגליים.. ג'ימבורי זה גם טוב, זה מקנה בטחון כי כל המשטחים רכים אז גם אם היא תעמוד ותיפול כמה פעמים היא לא תבהל מזה... כמובן להמשיך ולעודד ולחייך כשהיא נופלת וכאלה בהצלחה!
שירה ויוליה טיפים מעולים אני אנסה.....
אני כמובן לא נלחצת מידיי אבל אנשים מציקים לפעמים
הבנות רשמו לך את כל הטיפים.
ואני אגלה לך סוד- הבת שלך כבר הולכת!!!!! אומנם לבד זה אולי יותר מרגש. אבל זה שטויות עד שתגיע לשם. העיקר לתת לה ליפול בשקט