היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתה אצלנו בחורה בעבודה שעבדה כאן כשנה ויצאה לא מזמן לחופשת לידה.... עד לפני חצי שנה היא עבדה פה לבד חצי משרה.ואז אני הגעתי לעבוד במשרה מלאה ועשינו "חפיפה" (ממש לימדה אותי דברים...עם הכל אני מתמודדת באופן חדש למדי...) הבוס אמר לי שהוא מרוצה ממני וכו' וכו'... יוצא שאני עושה עבודה של "2" אנשים ואפילו יותר כי אני עושה דברים שהעובדת השנייה לא הייתה עושה. אני עושה: *משכורת *מגישה דו"ח מע"מ *מטפלת ומכינה הזמנות לספקים *עובדת עם הלקוחות *מכינה חשבוניות ומוציאה שקים לספקים *מקלידה הצעות מחיר למחשב ועוכבת אחריהם לראות מה התפתח *מטפלת בחשבוניות שספקים שולחים שיש שם טעויות מחיר ומנהלת איתן מו"מ
אני מקבלת 30 לשעה והבוס אמר לי כשהתחלתי לעבוד שאחרי שנה אני יכולה לבקש העלה במשכורת... כשאני מכינה את המשכורות אני רואה שיש מישהו שעובד כאן 5 שנים ומקבל 32 ש"ח...הכי הרבה מישהו מקבל פה 33 ש"ח והוא עובד 6 שנים נראה לי... בכל אופן...כשיהיה לי שנה אני כבר אהיה אמורה ללדת.......
אתן חושבות שאני צריכה לבקש העלה במשכורות או שאני פשוט אשאיר את זה ככה....? בכל זאת-מדובר בעבודה של 2+ אנשים.......זה לא כזה פשוט....
8 תגובות
עמוד 1
תבקשי מה יש לך להפסיד...
בסרגל שלך כתוב שאת בשבוע 10 וכתבת שכשתהיי שנה בעבודה כבר תהיי אמורה ללדת. זאת אומרת שאת עובדת 3-4 חודשים?
אם הוא אמר לך שאת יכולה לבקש העלאה אחרי שנה אז אני חושבת שזה קצת מיותר לבקש עכשיו כי יש לך עוד המון זמן.
בכל מקרה זו רק דעתי.. שיהיה בהצלחה!
אני הייתי מנסה ואומרת שהוכחתי את עצמי ואני עובדת יעילה ומבקשת העלה בהצלחה
הכי חכם, אם אפשר, לבקש לפני הלידה. אבל לא סמוך מידי כי לא יתנו לך. אם את מרגישה שאת עובדת מספיק כדי להצדיק העלאה לכי על זה. אם את לא בטוחה אולי תחכי שיהיה לך חצי שנה וותק או משהו כזה.
אני לא הכי מבינה בדברים האלה, עוד לא ממש יצאתי לשוק העבודה (חוץ מעבודות סטודנטים), אולי מישהי שמבינה יותר תגיב לך.
כמו שאור אמרה משתמע שאת עובדת בערך 3-4 חודשים זה לא הרבה ולא נהוג לבקש העלאה כ"כ מהר...לדעתי.בוסים צריכים לראות נכונות במשך חצי שנה ואז הם מתרצים..מצד שני כשתיהי חצי שנה בטח הוא כבר ידע על ההריון ואז זה לא בטוח יהיה נעים לבקש..... אז לדעתי תנסי להראות לו כמה שיותר הצלחות...תשתדלי כמה שיותר -אם את מרוצה מהמקום אין לך מה להפסיד כי 30 נש"ח לשעה זה די יפה במקצוע שלך....ואחרי חצי שנה של עבודה תבקשי העלאה ותגידי לו שנראה לך שהוכחת את עצמך כמו שאחרת מוכיחה בחצי שנה.....אבל,תיהי מוכנה שכנראה הוא יגיד לך שסיכמנוט שנה...... בכול מערך הנהלות של בית עסק נוהגים לחכות שנה עד להעלאת משכורת כי לפעמים עלות העובד לשנה לא עולה על התועלת......ולכן לא שווה העלאה...... אז אם יש חוקים במשרד קרוב לוודאי שזה לא יעזור..מה עוד שלדעתי כדאי לשמור על מקום עבודה בהריון ... אז תנסי שהוא יראה כמה שיותר מה שאת עושה......ואז תנסי בצורה עדינה לבקש..לפעמים כשדורשים זה יותר דוחה... וד.א את באמת עושה הרבה למנהלת חשבונות. כול הכבוד!!!!!
אני עובדת במקום חצי שנה...מה-1/7/12 והתאריך לידה הצפוי שלי זה 6/7/13
אין לך מה להפסיד את עובדת חצי שנה ... וכמובן לא סמוך לסוף ההריון כי אז הם בדרכ לא מאשרים בגלל ביטוח לאומי בהצלחה
כדאי לך לנסות ולבקש תוספת כבר בינואר כי אח"כ זה ההייה קרוב ללידה וזה ההיה שקוף אני משלמת לפקיד שעובד אצלינו במשרד37 שח לשעה והוא כבר רומז על יותר