היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז אחרי שאמרתי שאין שום סימן מקדים- היום בבוקר התעוררתי וכשניגבתי הייתה הפרשה כתומה-חומה.
חזרתי לישון...
עכשיו קמתי לשירותים וראיתי על התחתונית את ידידי הפקק הרירי, שכמו שתיארתן לא פעם- נראה כמו חילזון בלי בית .. ממש מכוער הפקק הרירי הזה חחחחח מה עושים עכשיו? מחכים?
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
30 תגובות
עמוד 1
ואוווווווו הוא באמת חיכה ל12/12 הלווואיייי
יאווו איזו התרגשות
כן, מחכים זה מתקרבבבב
איזה יופייי ממש צעד לפניי ... בע"ה לידה קלה
מאמי מעכשיו זה יכול להיות כל רגע וזה יכול להיות גם עוד כמה ימים - תעכבי אולי יתחילו צירים אולי יהיה דימום לי שיצא הפקק יום למחורת אוראלי יצא החוצה - כניראה שהוא באמת חיכה ל12.12.12
יאללה, עכשיו מלא מלא סקס ומדרגות כדי שמחר זה יקרה בהצלחה!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ברלהה גדוול
אז כנראה שהוא מקשיב לאמא שלו, תקווי שלא יקדים פתאום ותלדי היום
אבל באמת הכי חשוב בעיתו ובזמנו בשעה טובה בקלילות ובידיים מלאות!!
ממש מרגש.... זה כל כך קרוב...!
אתן לא מבינות איך אני מתרגשת ושמחה!!! הלוואי שתהיה ירידת מים עוד 12 שעות בולללל
דיייי איזה מגניבב
יאללה מחר!
די!! איזה יופי!
לא יצא לי להגיב הרבה ולא הכי הכרנו
אבל אני עוקבת אחר ההריון שלך עוד מההתלבטויות של ההתחלה
נטשה
וווואי איזה כיף!!! עוד תלדי באמת ב-12/12/12
המון בהצלחה-בעיתו ובזמנו...ומתי שתצטרכי ללדת...שיהיה בקלות ובבריאות
כבר חשבתי שגם המתנחל יצא יחד עם ברל'ה
פששששש אשכרה יש סיכוי שתקבלי את מה שמייחל ליבך יאללה בכל המרץ תנקי את הבית תעשי סקס תשתי חליטת פטל תעסי את הפטמות זה קרוב חחחחח
באמת קרוב... שתיהיה לך לידה קלה ושתצאי ביידים מלאות הכי חשוב..
מרגש בעה שיהיה קל ובידיים מלאות
אור!! נראה שאנחנו נלד יחדיו XD? אני בדיוק באותו מצב הייתי בביה"ח אמרו לי פתיחה 2 מקווה שילך לך חלק לידה קלה כתרנגולת לבנה D:
שיהיה בהצלחה.............
לי יצאו המון הפרשות עם הפקק הזה התחתונים היו רטובים לגמרי (סליחה על התיאור) הלכתי לבית חולים, לבדוק אם זה ירידת מים והרופא התלבט והתלבט והחליט שזה 90% ירידת מים אחרי זה עוד רופאים בדקו ואמרו שזו ירידת מים
אז החליטו על זירוז והשאר היסטוריה.........
עד היום אני לא יודעת אם באמת היתה ירידת מים.....
אולי אני אגיד שגם לי התחתונים היו רטובים??? זה שקר לבן חחחחח חייבת ללדת ב12/12
אור זה ממש קרוב
שיהיה המון המון בהצלחה! ואם יקרה כמו שרצית אז סחטיין על התאריך
ישששש.. יצא הפקק.. או היום או מחרררר ככה אני מרגישה בשבילךךךךך
יקירות אני נוסעת לבי״ח לבדיקה שגרתית. אין לי כאבים ושום סימן נוסף מאז הפקק. תחזיקו לי אצבעות שלמרות זאת יחליטו להשאיר אותי, שתהיה איזו פתיחה או משהו! בא לי כבר
בהצלחה
יאאא הלוואי ותלדי כבר [/center]
יאא כיייייף לך בהצלחה מאחללת לי גםםם לקבל צירים בלילה גם אני רוצה ללדת מחר
איזה יופי. נראה לי שיצא כמו שרצית
אל תשכחי לעדכן! מי ייתן והגברבר שלך יחכה בול עד חצות
אור , יש עידכונים? בטוח שאת רוצה בדיקה פנימית רק בשביל לבדוק מה קורה אחרי הפקק? בדיקה לא נעימה כלכך ..