היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם בהריון הייתן עושות (או כעת עושות) איזשהו סוג של פעילות גופנית ?
אני הייתי מתעמלת בזומבה לפני ההריון, אמנם לא באינטנסיביות, ואני ממש לא ספורטאית, אבל עכשיו הלכתי לשיעור אחד, והרגשתי כאבים בבטן אז הפסקתי, וחבל לי... גם פילאטיס הייתי עושה קצת לפני ועכשיו הפסקתי, כי אומרים שחלק מהתרגילים לא טובים.
בקיצור, מה דעתכן בנושא ??
בהריון הראשון עשיתי רק הליכות באויר הצח, אבל גם זה לא בקביעות, ורק מתי שהסתדר.
8 תגובות
עמוד 1
אהלן
נטשה
אני התעוררתי איזה בוקר עם שריטה לפעילות גופנית אז אכן, הלכתי לרופאה שלי והיא פירטה לי מה אפשר, מה קיים ונתנה גם אישור אם את דרך הקופה- יש השתתפות (עזבי שבסוף חזרתי לפדלאות
בהריון הראשון הייתי במכון כושר והלכתי עד חודש 9 תמיד עושה הליכות ועכשיו אני גם רוקדת פעם בשבוע קצת קשה לי יותר כי פשוט כואב לי הגב אבל חזרתי ולא רואה סיבה להפסיק , אם אני מרגישה שמשהו קשה לי מידי אז אני פשוט לא עושה . והליכות ממשיכה כרגיל
תהיי קשובה לעצמך וותייעצי עם רפא מה מותר ותגידי לו על מה שחשת או לא כל דבר מתאים לך והוא ינחה אותך בשעה טובה על ההריון
את יכולה לעשות פעילות ספורטיבית כל עוד הגוף יכול לעמוד בזה ואולי באמת תתיעצי עם הרופא שלך שיגיג לך מה מותר ומה עדיף שלא
תודה.....
יש לי גם בעיה (תמידית) של דופק מהיר אז בפעילות גופנית הדופק שלי בכלל חוגג לו ועולה לרמות בלתי נשלטות......
אני אשאל את הרופא מה דעתו.
יום טוב לכולן
יש התעמלות לנשים בהריון דרך הקופה זו פעילות מיוחדת שמאוד נעימה וגם עוזרת לקראת הלידה בהריון הקודם הייתה מדריכה ש״קרעה אותנו״ אבל נהנינו מכל שיעור וגם בהריון הזה אני הולכת בקביעות אבל זה יותר רגוע. תבדקי, המחירים ממש מצחיקים כי יש סבסוד כמעט מלא דרך הקופה
אומרים שאם עשית לפני אז מותר להמשיך רק להקשיב לגוף שלך ולא להתאמץ כאילו את בתחרות . תעשי ספורט מתון . טוב שהפסקת אם הרגשת כאבים לכי על שיעורי מתיחות , עיצוב , הליכות על הליכון וכאלה