להלן, תופעות ההריון: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם זה עבר... ותמיד יש בנות ששואלות.. וכי בא לי להזכר בזה שוב, בפעם האחרונה..
    אז ככה:
    שבוע 3- כאבי בטן+גב תחתונים, כ-ל הזמן. הקאה או 2, בערב. הורמונים ומלאאאאאא... (עצבים, בכי, עצבים, עצבים, עצבים...)
    שבוע 4- טעם מקולקל לכל דבר, אהבה פתאומית לבצל וזיתים עם מיונז.. סלידה מוחלטת מקפה על כל סוגיו. הורמונים, הורמונים, הורמונים..
    שבוע 5- ריגעון מוחלט עד כדי כך שבעלי שאל אותי אם אני עדין בהריון

3 תגובות
עמוד 1
  • מה ז"א פעם אחרונה???
    ליאנוש, אני לא מסכימה שתעשי את זה לעצמך. זאת בפירוש לא פעם אחרונה.
    נכון שהיריון אחד אינו דומה למשנהו, אבל את תהיי עוד בהיריון שיסתיים בלידה, אין שום סיבה שלא, גם אם בדרך חווית אי הצלחות.
    את תראי שבפעם הבאה שתהיי בהיריון, בע"ה בקרוב, יופיעו לך אותן הרגשות ותופעות ואפילו תופעות שלא חשבת שיהיו לך בהיריון.
    את תחווי לידה (או ניתוח קיסרי {מה שיבוא לך, כמו אלו שמתכננות קיסרי למחר}) ואת תחווי את כל הדרך של ההיריון שיסתיים בתינוק/ת בריא/ה וחמוד/ה, לפי הספר או לא לפי הספר. מה שיבוא.
    אבל בשום פנים ואופן לא פעם אחרונה, ליאנוש.
    אני מחזקת את נפשך שתתמלא בכוח ובהבנה שקטה שההיריון התקין והמיוחל בוא יבוא במהרה.
    crazy woman!
  • מיונז אסור בהריון לא?
    שמעתי סיפורים על שלא הרגישו כלום כלום כלום אפילו במהלך השליש הראשון
    אז אי אפשר לדעת...
    מה שכן אני מאחלת לך בהצלחה! ואולי פעם הבאה! ועוד תחושות כאלו של גועל מקפה ואהבה לבצל :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה