התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר הדר ותודה רבה על התייחסותך ,אני בהריון ראשון שבוע 20 ,עד כה למעט פעם אחת שהיו הפרשות דמיות/חומות שהתבררו תקינות ,ההריון תקין ברוך ה׳.אציין כי לא עברתי שקיפות עורפית ולא סקירה מוקדמת או מאוחרת מטעמי דת אלא רק מספר אולטרסאונדים רגילים חיצוניים בעקבות כמה פעמים שהתאשפזתי עקב התייבשות.רציתי לדעת ,בשבוע 5 בערך עשיתי בדיקות דם ושתן שהפנתה אותי אליהן רופאת הנשים הכל נמצא תקין ..האם בשלב זה עליי לעשות שוב בדיקות דם דם?אציין שהפסקתי לקחת פרנטאל משבוע 7 בערך עקב הקאות ובחילות מרובות ..אני מנסה לחזור ולקחת אך ללא הצלחה ..הרופאה טוענת שזה בסדר ושאחזור לקחת כשאוכל ..לא נטלתי חומתה פולית כיוון שהרופאה אמרה שהפרנטאל מכיל בתוכו את המרכיב ,אציין שנטלתי את הפרנטאל כ3 חודשים לפניי ההריון ועד שבוע 7..ב1.11 באשפוז האחרון המוגלובין שלי היה 12. וחצי הבנתי שזה תקין ..ביצעתי גם תרבית לפניי פחות מחודש כי היו כאבים במתן שתן והתרבית היתה שלילית והשתן הכללי תקין..איזה בדיקות עליי לבקש?רופאת הנשים שלי נורא עמוסה והתור הבא אלייה רק בעוד חודש וחצי אז חשבתי לבקש הפניות לבדיקות הנחוצות מרופא המשפחה ..אודה לתשובתך . 
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יכול להמליץ באופן אחראי על בדיקות דם שעלייך לעשות מבלי להכיר את הפרטים הרפואיים ובעיקר בדיקות קודמות שעשית
    בוודאי שיש מקום לספירת דם, שתן כללית ושתן תרבית.ב שבוע 24 עד 28 יש לבצע גם העסמת סוכר
    אבל, יש עוד בדיקות רבות נוספות שכדאי להמליץ עליהם, במיוחד אם לא בוצעו - ולזה כבר אינני יכול להתייחס.
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה