מותק של פסטיבל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היינו,
    היה ממש חמוד,
    הילדים נהנו,
    וגם אני.
    ישבנו בשורה ממש קרובה לבמה, כל הנצנצים נפלו לנו על הראש, השחקנים נתנו לנו יד כשירדו מהבמה לקהל

4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי, כל שנה מותק של פסטיבל די ממחזר חומרים בשינוי קל...
    השנה היינו ב SPY פסטיגל וגם היה יפה מאוד... המחווה הייתה לשיריו של חיים חפר - מרגש...
    אבל שוב, המון פירוטכניקה, לייזר, פעלולים מהירים... חסרה התמימות שבשירים של פעם ובהגשה, בתוכן עצמו, בעלילה... אבל אני גם לא מצפה כי הזמנים השתנו ... חבל ....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• נכון, הזמנים השתנו.
    אני לא חושבת שפעם היה יותר טוב, פעם זה מה שהכירו, והיום זה מה שמכירים.

הבית של פיסטוק לא יותר טוב בעיני מיובל המבולבל, למשל. כי ההנאה והבידור זה מה שחשוב. ואם הילדים צוחקים ונהנים מיובל המבולבל, אז מצויין, סימן שזה טוב. לא חייבים תמיד עומק, מוסר השכל, קלאסיקה.
    בנוסף, יש היום טכנולוגיה, אפשר להנות מאפקטים, אז אין סיבה שלא נהנה מהם. הילדים רגילים לקצב מהיר, מצויין, למה לא בעצם?! פעם האשימו בזה את הטלוויזיה, היום מאשימים את הפייסבוק והאינטרנט, תמיד יש משהו...

מצד שני אם היו משקיעים קצת יותר בעלילה, ולא רק בטכניקה, אז זה היה מושלם.

טוב חפרתי מספיק

• שמחה שנהניתם!!!!! (ושחזרת לכתוב בפורום בזכות זה

[email protected]

פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה