אנדומטריוזיס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות. אני חדשה באתר וגם חדשה בתחום. אולי מישהי יודעת פרטים על המחלה??? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    מצ"ב אתר שייתן לך תשובות.
    בדיוק קראתי על זה כתבה ב- SALOONA.

http://www.endi.org.il/
  • תודה לך
  • אז ככה אנדומטריוזיס זה מצב שבו רירית הרחם גדלה במקומות שהיא לא אמורה לגדול ... כמו בחצוצרות שחלה צוואר הרחם וכו'... הסימפטום העיקרי זה כאבים קשים בזמן הווסת ודימום רב, יש מספר דרגות חומרה מקל עד קשה, לא תמיד זה משפיע על פריון אז אל דאגה, שינוי אורך חיים ות**** מאוד עוזר בהפחתת הסימפטומים, באופן אישי מכירה מטופלות וחברות עם אנדו שנקלטו ללא כל בעייה ...
    יש רופא ששמו דוד סוריאנו הוא מספר אחד בארץ בכל נושא האנדו הוא מקבל פרטי וגם עובד ב תל השומר הוא מנהל את מחלקת אנדו תקראי עליו
    אם יש עוד שאלות תשאלי בכייף!!!
  • תודה בנות, עזרתן מאוד. הכי מציק לי שאני בכלל לא מתאימה לקטגוריה. תמיד היו לי כאבים במחזור מהיום הראשון שקיבלתי. רני אמא לשתי בנות מקסימות שלהריון נכנסתי באופו ספונטני ללא שום בעיה. זה התחיל אחרי הלידה השניה, דימום פתאום התחזק וכאבים היו נורא חזקים בזמן הוסת, לפני, אחרי, התקצרו הימים (מ28 ל25) הייתי מקבלת פעמיים החודש. שבוע לפני המועד וכו'. פניתי לרופא בגלל שלא הצלחתי להרות פעם שלישית. היום אני נוטלת תרופה בשם ויזאבל. ואני עדין לא מאמינה שאובחנתי כחולה באנדומטריוזיס.
  • איך גילו לך את זה? מה הרגשת?
  • הרגשתי כאבים, כל הזמן. שבועיים לפני הוסת+בטן נפוחה, בזמן הוסת, אחרי הוסת... דימום חזק בעיקר ביום השני של העניין , הייתי צריכה להשתמש בשני אמצעי הגנה בו זמנית. איך גילו?-בדיקה של הרופא והתלונות שלי. אבל מה שאני חייבת לציין שגניקולוג יצא 10 בעניין. קראתי מאמרים על בנות שמחכות לאבחנה 20 שנה. הרופא שנבדקתי אצלו בטעות כי לרופא הקבוע שלי פשוט לא היה תור, עזר לי מאוד!
  • מה התרופה הזו עושה?
  • התרופה הזו היא כמו גלולה רק צריך לקחת אותה ללא הפסקה 6 חודשים. הבנתי מהרופא שהתרופה משפיעה על רירית הרחם שלא תצא מחוץ לרחם, מייבשת דם שהצטבר .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה