היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ודאי כולכן שמעתן על סיפור המתיחה של שני השדרנים שהתחזו למלכה ועבדו על האחות המטפלת של קייט מידלטון וכך שאבו ממנה פרטים לגבי מצבה של ההריונית....בעקבות זה כידוע האחות התאבדה. האחות אגב הותירה אחריה שני ילדים- ממש ממש עצוב...
בהקשר זה סתם מעניין אותי לדעת:
א. מה דעתכן? הם אשמים במותה של האחות? ב. האם אתן אוהבות מתיחות מהסוג הזה? זה מצחיק אתכן?
ורק אציין- תארו לכן מה זה לסבול בהריון מבחילות, ולדעת שבאותו הזמן מתחוללים כאלה דברים בגללכן...נראה לי שלא פשוט בכלל להיות נשואה לנסיך....
4 תגובות
עמוד 1
אם כבר פתחת את זה - אני חושבת שהאחות שהתאבדה היא לא נורמלית
אני גם חושבת שכנראה היא היתה מעורערת בנפשה, זה היה הקש ששבר את גב הגמל, ולכן לדעתי הם לא אשמים במותה. אבל אותי לא מצחיקות מתיחות כאלה, זה כמו שי ודרור, לא מתחברת לזה....
אני שונאת שונאת שונאת מתיחות בכלל וכאלה בפרט.
מאחר והסיפור הזה עלה לכותרות ושמה עלה לכותרות ותמונתה פורסמה וצחקו עליה וקטלו אותה והיא הרגישה מאוד אחראית למרות שהיא באמת לא עשתה שום דבר נוראי אני יכולה להבין שזה פגע בה מאוד, אם נוסיף על זה מבנה אישיות רעוע או סיפור אישי לא פשוט או מצב דיכאוני ברמה זו או אחרת זה כנראה מה שיוצא, הענין שבמתיחות לא יודעים מי נמצא מעבר לקו, אתם לא יודעים מה הוא ומי הוא ואתם לא יודעים איך זה ישפיע עליו ולכן בעיקר כיום יש להיזהר.
לא ידעת אם אתן זוכרות אבל בעבר דן שילון בתוכניתו (הנוראית בעיני) לקח כמה אנשים מוכרים במטוס למקום קרוב ואז עבדו עליהם שהם הגיעו לארץ אויב, אהוד מנור ז"ל שאיבד אחיו בצה"ל היה שם ותגובתו היתה לא פשוטה בלשון המעטה, בסוף רק לאחר התערבות בית משפט (אם אני זוכרת נכון) זה לא שודר.... שוב - לא יודעים מה המצב הנפשי של אנשים, איך הם יגיבו ואיזה נזק (ואם) זה יעשה להם בעתיד. יש מי שיצחק ויש מי שיתאבד (כך מתברר) לא כולם יקבלו מתחיות כאלה באהבה ושמחה ...
אני לא חושבת שזה פשוט להיות נשואה לנסיך אבל קייט מידלטון להבדיל מאותה אחות ידעה לאן היא נכנסת כשאר נישאה לנסיך, היא ידעה שהיא נכנסת למרכז העניין התקשורתי, היא בחרה בזה, אותה אחות לא..... הלוואי שהמשך הריונה יהיה קליל וארוך וכיפי ומשעמם וייגמר עם ידיים מלאות. ושהתקשורת תרד ממנה ומהם כי לכל אדם מגיע לחיות בלי שמצלמים אותו 24/7.
ענבר, מסכימה עם מה שכתבת. לא סתם אמרו חכמים "חיים ומוות ביד הלשון", ונראה לי שכמו שכתבת, הנקודה העיקרית היא שאף פעם אי אפשר לדעת מה מצבו הנפשי של הצד הנמתח.