שלום ד"ר הדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשית תודה על המענה!!

אני במעקב זקיקים בגלל מחזור לא סדיר, אך לא לוקחת שום דבר. היום אני ביום 24, נראה משהו בגודל 20*27 באחת השחלות, הטכנאית לא ידעה לומר לי האם זו ציסטה או זקיק. חוץ ממנו היו עוד הרבה זקיקים קטנים בשתי השחלות (הטכנאית אמרה שזה נראה כמו מבנה פוליציסטי, אך הרופאה שללה שחלות פוליציסטיות לפני כשבועיים). האם נראה לך שיש עדיין סיכוי לביוץ החודש? האם לאור העובדה שהמחזור לא סדיר ונראים זקיקים מרובים נראה לך שיש מקום לקחת איקקלומין?

המון המון תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מה היה בתחילת מעקב הזקיקים ובמהלכו - אם לא הייתה ציסטה והמשהו הזה הלך וגדל הרי שזה זקיק ולא ציסטה. התיאור שאת מספרת של השחלות אכן מתאים לשחלות פוליציסטיות, שזו תסמונת שיש לה עוד מרכיבים למעט מראה השחלות באולטרה-סאונד, גם מבחינה קלינית וגם בבדיקות דם.

הסיכוי לביוץ איננו גבוה, אך אינני יכול לפסול את האפשרות בוודאות

ייתכן ויש מקום לאיקקלומין, אך אינני יכול לענות על זה דרך הפורום משום שזה כבר דורש בדיקה רפואית, בדיקות מעבדה והיסטוריה רפואית שלך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה