מה הייתן עושות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

15 תגובות
עמוד 1
  • טוב, אני מאוד מבינה אותך. גם אצלינו יש כמה אנשים שאני לא מחבבת ובינתיים די הצלחתי לצמצם את התקשורת איתם לפייסבוק ומפגשים מרובי אנשים. גם שם, אגב, אני כל פעם נדהמת מאנשים.
    אבל, בסיטואציה כמו שתיארת, אני מאמינה שלא הייתה לי ברירה והייתי מארחת גם אותה. לדוגמא בעלי ועוד מלא חבר׳ה משחקים כל שבוע פוקר, כל פעם אצל מישהו אחר. יש שם כמה גברים מזעזעים

• מסכימה עם אנה....

את כועסת עליה כי היא ביקשה להוריד את הסרטון? כי זה לגיטימי מצידה (לדעתי) אבל מאחר והיא לא מוצאת חן בעיניך ולא מרגישה לך נכון בבטן ממליצה כן להזמין אותה, להתייחס רק אם חייבים, ולסמוך על שאר בנות פורום הבוקר הזה ועל ההתנהלות שלה שמהר מאוד אף אחת כבר לא תרצה חברתה ויפסיקו להזמין אותה (הרגישות שלך בד"כ הרבה יותר גבוהה משל אחרים)

ממש רעיון יפה.
    מה תעשי איתן ביצירה?

• מכירה את התחושה היטב לצערי...
    זה נורא לארח אנשים שאין לך כימיה איתם...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אין ברירה, הקודים החברתיים לפעמים חזקים מהרצונות שלנו.
    אני גרה ביישוב קטן ועדיין עירונית בנשמתי, וכל פעם מחדש צריכה לנסות להתאים את עצמי לקודים האלה, שמבחינתי הם מאולצים.
    אני יכולה לספר לך על מיליון סיטואציות שכבר הלכתי כנגד הרצון האמיתי שלי, רק כדי להתנהל נכון.
    אין ברירה, במקרים כאלה בולעים את הצפרדע וממשיכים הלאה.
  • אני גם חושבת שאין לך הרבה ברירה. היא תבוא ותהיי איתה בשלט רחוק...
    מה השאר חושבות עליה?
    איזה נחמד לכם
  • אני מבינה אותך שאת לא רוצה להזמין מישהי שאת לא מתחברת איתה, אבל במצב כזה אין לך ממש ברירה. הייתי מזמינה, מתייחסת בנימוס ולא מעבר לזה.

• לא היית מעדיפה להיפגש איתנו?

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • נגה'לה היקרה
    אני מבינה את הרתיעה שלך מלהזמין אותה
    אבל, אולי דווקא עכשיו, בחנוכה, כשתזמיני אותה, תוכלי לתת לה ולעצמך למצוא בה את נקודות האור שקיימות, הרי בכל בן אדם יש נקודות אור...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• טלטול את מקסימה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נראה לי שאין לך ברירה
  • טלטול

]
  • כמובן שזה לגיטימי לגמרי שהיא ביקשה להוריד את הסרטון! זה דווקא היה מאוד חמוד, שמעו אותה שרה לילדים שיר והם רקדו ממש יפה..אבל פשוט הצורה שהיא רדפה אחרי עשתה לי לא נעים

• יואוו היאכ זו מעצבנתתתתתתת

[email protected]

פייס: ortal_hori

• תזמיני גם אותי ואז נרכל עליה ביחד
  • בגלל שזו קהילה קטנה זו בעיה ..
    מקווה שיעבור בקלות
    ואם לא אנחנו פה תמיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה