חייבת להתגאות :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת חייבת חייבת לספר:

1. אתמול הלכתי לנוח בצהריים וביקשתי מהגדול שישמור על הקטנה. תכלס אני לא מסוגלת להרדם ככה, רק לשים ראש לכמה דקות. בקיצור, הוא חשב שנרדמתי ואני שומעת אותו אומר לה "בואי נעשה הפתעה לאמא ונקפל את הכביסה". הם רחשו והתלחששו במשך זמן, וכשקמתי "נדהמתי" לראות את כל הכביסה מפוזרת, רק במקום חדש, ושתי גמדים מתלהבים שהנה, הם קיפלו במיוחד בשבילי את הכביסה.

2. היום בבוקר הם ציירו לי ציור. הקטנה באה אליי עם דמעות ואומרת לי "לא חיטטת לי את העיפרון". אחרי בירור קצר הסתבר שאכן, אתמול לא חידדתי לה אותו....

10 תגובות
עמוד 1
  • איזה מתוקים
  • חולה על ההתלחששויות האלה!!!
    שמולידות בד"כ הפתעות "מיוחדות" במינן..
  • איזה מתוקים !!! כל הכבוד להם על המחשבה !!

• איזה מתוקים למותתתתתת

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • מקסימים! אין על הפנינים האלו!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה

• איזה מקסימים

• ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה