היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בתי בת חצי שנה בכמה ימים האחרונים אחרי אמבטיה ושהיא מתחילה את שנת הלילה שזה בערך 7 וחצי אחרי שעה בערך מתעוררת כל רבע שעה עד השעה עשר וחצי בערך ואז נירדמת שינה עמוקה עד להאכלת הלילה... שהיא מתעוררת אז זה בבכי היסטרי ואני חייבת להרים אותה להרגיע אותה כל פעם..היא פשוט צורחת אני יציין שהיא רק יונקת וכבר חודש אני מביאה לה טעימות של פירות מרק פביתר וגם מטרנה ודייסה בכפית כי היא לא רוצה בקבוק.. יכול להיות שכואב לה הבטן מכמה כפיות מטרנה? כי זה שונה מההנקה? או ממוצקים? מה לעשות זה ממש מתיש? האם נתקלתם גם בהתעוררות כזאת? תודה לעונות...
7 תגובות
עמוד 1
אולי היא מבשלת שיניים?
חשבתי על זה שמתי לה טיגיל...לא עזר
הוספת לה משהו חדש בימים האחרונים?
יתכן שזה שיניים למרות שהטיג'ל לא עזר, לא לכולם הוא עוזר...
הוספתי קצת בשר למרק....
בשר אדום קצת קשה לעיכול, שווה לך לנסות להוריד אותו ולראות אם היא נרגעת.
את יכולה להוסיף למרק הודו (שוק נקבה הכי טוב) או עוף הם קלים יותר לעיכול לפחות בהתחלה.