לבנות ששותות מי ברז/ תמי 4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לי :-)
    חברה שלי טוענת שכל בוקר היא פותחת את הברז לשתי דקות ונותנת למים לזרום לפני ששותה או נותנת לילדים לשתות כי המים ששוכבים בלילה בצינורות לא בריאים (מכילים הרבה מתכות וכו'). אני מעולם לא עשיתי את זה וזה נשמע לי קצת הזוי....
    האם מישהי עושה את זה? שמעתן על זה?
9 תגובות
עמוד 1
  • אני כל הזמן נזכרת בפרסומת של אורי גוטליב
    לי יש שרטיה מאוד גדולה בכל מה שקשור למים , לא יכולה לשתות מהברז ישירות
    ותמיד מרגישה את הטעם של הכלור
    ולכן יש לי תמי 4 - למרות שאני בטוחה שעדיף שיש דברי שאני לא רואה וטוב שכך
    האמת שלא שמעתי שצריך להזרים מים לפני השימוש ?
  • אני גם שמעתי על זה אבל זה מצחיק אותי רצח

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • המים אצלנו בבית מעולים. יש הרבה אבן אבל לא מורגש.
    אני תמיד נונת טיפה לזרום אבל ברמה של שנייה-שתיים, אנחנו לא במדינה שלפני כל שתיית כוס מים יכולים להרשות לעצמנו לפתוח את הברז לשתי דק'....
    דרך אגב - המים נמצאים בצינורות הרבה יותר מהשתי דקות האלה, ממאגר המים עד שמגיע אלינו הביתה יש אי-אלו ק"מ של צינורות...

• אני עם לינבר.ניראה לי מצחיק המים ששוכבים בצינורות... הרי הם בצינורות הרבה לפני שהם מגיעים לצינור של הבניין שלי.

• אני מסכימה איתכן לגמרי
    מקווה שנשרוד
  • איכס מים מהברז...איזה טעם
    לגבי התמי 4 לי שכתבה אז דווקא אורי גוטליב פרסם נגד התמי 4
    ולדעתי אין על התמי 4...באמת יש הרבה דברים שעדיף שלא נדע או נראה אבל הטעם שלהם ממש מעולה.

• ]
  • הראשון ששותה בבקרים הוא בעלי... מרתיח לעצמו מים לקפה, הוא נראה לי בסדר... כנראה שלא נורא שלא פותחים את הברז...

• לא מזמן דיברנו על מי ברז ב- אקו 99 FM ואם אני זוכרת נכון אז הם אמרו שרק אם הרבה זמן לא השתמשו בברז אז צריך לתת למים לזרום (למשל נסיעה/ חופשה)

אנחנו שותים מים מהברז... כולנו נמות בסוף, לא? לא נראה לי שהמים יהיו אלה שיהרגו אותנו

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה