היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם אפשר לבוריד את המעקה ככה שלא תהיה הפרדה במקרה ומצמידים את המיטה שלו לשלנו?
10 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון אפשר להעביר יש כאלה שמהתחלה שמים ישר במיטת תינוק דבר שני למה להוריד את המעקה לא הבנתי?
אנחנו העברנו את עמית בגיל 5 חודשים גם אני לא מבינה למה להוריד את המעקה?
אם את רוצה שהוא יהיה צמוד אלייך תחפשי בגוגל "מיטונת" אני חושבת שאני אביא לי כזה בילד הבא
אין שום בעיה להעביר.... לא יותר נוח בעריסה קטנה כרגע?
ב"ה
אני מהתחלה שמתי כבר במיטה אין לי מקום גם לעריסה. אז בהתחלה הוא נראה כמו דג בים אבל לאט לאט גדלים. לא צריך להוריד את המעקה,זה בסדר גם ככה
את יכולה להעביר את ליהוא למיטת תינוק ולגבי המעקה את לא חייבת להעלות אותו עד הסוף תעלי אותו חצי
אני העברתי ברגע שהגיע אלי המיטה שזה היה סביב גיל שלוש שבועות פלוס מינוס.. ואני שמתי על החצי זה היה לי נוח יותר
אני העברתי בגיל 4 חודשים כי איילה ישנה לילות שלמים אז לא היתה לי בעיה להעביר אותה כבר חדר יחד עם המיטה. וממש נוח לה שם. היא מתהפכת ונהנית חופשי חופשי
איך שנוח לכם. אנחנו במיטת תינוק מההתחלה. לא הייתה לנו עריסה.
נראה לי זה לא אפשרי להוריד את המעקה לגובה של המזרון עד הסוף....אבל גם אם כן, לא הייתי עושה את זה.
אני ישר שמתי את הגברת במיטה, לא ראינו צורך בעריסה כך שאין שום בעיה לגבי להוריד את המעקה צריך למצוא דרך לגרום למיטה שלו לא לזוז מהמיטה שלכם ולשים מעצורים על הגלגלים זה לא מספיק... הנה דוגמא לחיבור המיטה של חברת מיטונת - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QsUVU18z0ls
תעבירי למיטה מבלי להוריד מעקה . לדעתי מיטת תינוק רגילה גם לא יורדת עד למזרן הורים